Pizzabunn m/saus rå
Rå pizzabunn med saus
Rå pizzabunn med saus
Aspik er en klar gele laget av buljong. Brukes til kabaret, mousse og glasering. Lett å like, lett å lage
Den originale kålrabistappen siden 1970. Tilbehør til de mest tradisjonsrike norske måltider – passer utmerket til røkt og saltet kjøtt.TORO Kålrabistappe er den originale siden 1970. Tilbehør til de mest tradisjonsrike norske måltider – passer utmerket til røkt og saltet kjøtt. Tilsett gjerne litt kraft kjøttet. Lett å like, lett å lage.
TORO Oksefond er førsteklasses fond laget av utvalgte ingredienser og pakket i praktiske porsjonsbeger. Passer perfekt for å lage hjemmelaget brun saus til kjøttboller, lapskaus, biff-gryter, eller wok med oksekjøtt.
Rå pizzabunn med saus
Luftig og lettvint mousse
Vi i TORO har produsert buljong siden 1946. Brukes som kraftgrunnlag i saus, suppe og gryte. Lett å like, lett å lage.
Lys buljong i lettoppløselig pulver. Passer perfekt som smaksbase for lyse supper, sauser og gryter. Gir 281 liter ferdig buljong.
Kaviar laget av lettrøkt rogn fra torskefisker
TORO Creamy Carbonara er en klassisk spaghetti carbonara i mild ostesaus med bacon og persille. Toppingpose med parmesanost følger også med retten. Ferdig på kun 3 minutter i mikro.