Hvitløksdressing MAX 3% FETT

Idun Hvitløksdressing MAX 3% FETT er et lettere alternativ for alle hvitløkselskere.

Eddikessens Klar 35%

Gimsøy Eddik Essens 35% kan brukes til å lage Bordeddik 5 % og Sylteeddik 7 %, og blir av mange også anvendt som ugressmiddel.

Bordeddik 5 %: Bland 1 del produkt med 6 deler kaldt, kokt vann.

Sylteeddik 7 %: Bland 1 del produkt med 4 deler kaldt, kokt vann.

Ugressmiddel: Bland 1 del produkt med 2 deler vann.

Vegetar Nuggets

Skikkelig digge, plantebaserte nuggets, basert på erteprotein. Utsiden er sprø og crunchy, innsiden saftig og smakfull.

Eddikessens Klar

Eddikessens klar.

Jegersaus

TORO Jegersaus smaker nydelig sammen med alt av viltkjøtt. Krydret med blant annet persille, einebær og tilsatt sjampinjong og tyttebær for å komplettere smaken på høstens fangst. Tilsett crème fraîche istedenfor fløte for en litt syrligere smak. Lett å like, lett å lage.

Raspeballer

TORO Raspeballer er norsk mattradisjon som passer til saltet fårekjøtt, pølse og bacon – gjerne med TORO Kålrabistappe til. Lett å like, lett å lage.

Vegetar Boller

Smaksrike, plantebaserte boller laget av erteprotein. Helt spiseklare og perfekt til salatbaren, i bowls, med pasta og mye mer!

Peppermakrell i rapsolje

Stabbur-Makrell Peppermakrell i rapsolje har en tydelig smak av røkt makrell, krydret med grovkvernet pepper, og er varianten vår med mest fisk og omega-3.

Snittebønnestuing

TORO Snittbønnestuing er et viktig tilbehør til de mest tradisjonsrike norske måltider. Snittebønnestuing passer utmerket til kjøttkaker, pølse, røke- og spekesild og fiskekaker. Tilsett gjerne 1 ss smør. Lett å like, lett å lage.

Pizzabunn m/saus vedfyrt

Forstekt tynnbunnet vedfyrt pizzabunn med saus