Betasuppe
TORO Betasuppe er en klassisker som inneholder blant annet potet, erter og byggryn. Tilsett gjerne litt pølser eller annet godt du har hjemme for en egen vri, og server med Mors flatbrød. Lett å like, lett å lage.
TORO Betasuppe er en klassisker som inneholder blant annet potet, erter og byggryn. Tilsett gjerne litt pølser eller annet godt du har hjemme for en egen vri, og server med Mors flatbrød. Lett å like, lett å lage.
Trondhjems Erter, kjøtt og flesk er en rask, enkel og velsmakende middag laget av gode råvarer.
Eddikessens klar.
Grandiosa 4xOst er den perfekte ostepizzaen. Den velbalanserte blandingen av 4 norske kvalitetsoster (Jarlsberg®, Norvegia Fyldig, Norsk Mozzarella og Tine Edamer) gir den ultimate ostesmaken. Sammen med en frisk tomatsaus og den kjente Grandiosa-bunnen er dette en saftig og skikkelig digg pizza.
TORO Pizzabunn Italiensk er laget av Tipo 00 mel som gir en ekstra sprø og luftig bunn. Passer til to tynne langpannepizza, eller fire runde porsjonspizza. Lett å like, lett å lage.
Den originale Stabburet Leverpostei med samme gode smak helt siden 1949. Alle barnas favoritt ble oppfunnet av pølsemaker Ole Sigvardsen fra Stavanger. Posteien er saftig, smøremyk og naturlig rik på jern.
Marinert sildefilet i biter i en syrlig lake
Like sunn som originalen, bare ekstra mye smak. Som alle våre grovhakkede varianter er Grovhakket filet i salsa ekstra enkel å smøre på skiva. En skive dekker dagsbehovet for omega-3.
En kremet og smaksrik soppsuppe med sjampinjong og kantarell.
Den originale Stabburet Leverpostei med samme gode smak helt siden 1949. Alle barnas favoritt ble oppfunnet av pølsemaker Ole Sigvardsen fra Stavanger. Posteien er saftig, smøremyk og naturlig rik på jern.