Surkål hjemmelaget

Surkål med stort kutt og frisk smak

Kjøttboller

Tradisjonelle kjøttboller med god smak og delikat utseende

Saus til stek

TORO Saus til stek er en klassisk brun saus til alt av stekt kjøtt. Prøv den til svin, lam, oksestek og kalkun, og hev smaken ved å tilsette litt av stekesjyen, solbærsaft eller fløte rett før servering. Lett å like, lett å lage. 

Kjøttkaker grove

Grove kjøttkaker

Kantarell- & sjampinjongsaus

TORO Kantarell og sjampinjongsaus er en klassisk soppsaus som passer spesielt godt til lyst kjøtt, koteletter og som utgangspunkt for din egen saus til viltkjøttet. Tilsett litt blåmuggost for en mer pikant smak. Lett å like, lett å lage.

Kålrabistappe

Den originale kålrabistappen siden 1970. Tilbehør til de mest tradisjonsrike norske måltider – passer utmerket til røkt og saltet kjøtt.TORO Kålrabistappe er den originale siden 1970. Tilbehør til de mest tradisjonsrike norske måltider – passer utmerket til røkt og saltet kjøtt. Tilsett gjerne litt kraft kjøttet. Lett å like, lett å lage. 

Rødkål hjemmelaget

Rødkål med stort kutt og frisk smak

Gløggmix mandler & rosiner

Blanding av rosiner og ferdighakkede mandler

Sjokolademousse kaldrørt

Luftig og lettvint mousse

Rødkål

Rødkål er et godt tilbehør, og gir farge til de tradisjonsrike norske matrettene. Prøv også rødkål kaldt til kalkunsteken eller smørbrødet!