Pizzabunn m/saus rå
Rå pizzabunn med saus
Rå pizzabunn med saus
Rå pizzabunn med saus
Kaviar laget av lettrøkt rogn fra torskefisker
Blanding av rosiner og ferdighakkede mandler
Gløggmix består av 70% rosiner og 30% mandler. Uunnværlig til Tomtegløggen!
Gimsøy Eddik Essens 35% kan brukes til å lage Bordeddik 5 % og Sylteeddik 7 %, og blir av mange også anvendt som ugressmiddel.
Bordeddik 5 %: Bland 1 del produkt med 6 deler kaldt, kokt vann.
Sylteeddik 7 %: Bland 1 del produkt med 4 deler kaldt, kokt vann.
Ugressmiddel: Bland 1 del produkt med 2 deler vann.
Eddikessens klar.
Stabbur-Laks med varmrøkt laks er et saftig og lett smørbart laksepålegg av grovhakket laks med biter av varmrøkt laks i en mild saus. Et smakfullt pålegg med en naturlig god smak. Naturlig rik på omega-3, protein og vitamin D.
Stabbur-Makrell Peppermakrell i rapsolje har en tydelig smak av røkt makrell, krydret med grovkvernet pepper, og er varianten vår med mest fisk og omega-3.
Like sunn som originalen, bare ekstra mye smak. Som alle våre grovhakkede varianter er Grovhakket filet i salsa ekstra enkel å smøre på skiva. En skive dekker dagsbehovet for omega-3.