Sunda
Sunda er et av de første søtpåleggene som ble lansert i Norge i 1930. Det er tradisjonsrikt søtpålegg med smak av honning som mange har vokst opp med. Den søte og milde smaken har vært og er en favoritt gjennom generasjoner.
Sunda er et av de første søtpåleggene som ble lansert i Norge i 1930. Det er tradisjonsrikt søtpålegg med smak av honning som mange har vokst opp med. Den søte og milde smaken har vært og er en favoritt gjennom generasjoner.
Marinert sildefilet i biter med smak av nellik og appelsin
Nora Husholdningserter har en frisk og søt smak med en antydning av salt. Passer perfekt som tilbehør til hverdagsmiddagene.
Abba Makaløs er ansjosfileter av krydret brisling. Perfekt som tilbehør til egg på brødskiven.
Nora Selskapserter er små erter med en frisk, søt smak med en antydning av salt. Ertene er møre og gode til blant annet stek, koteletter, fisk og kylling. Eller i salat og risotto.
Abba Cocktailbiter er smakfulle sildefileter og et godt tilbehør til f.eks egg på brødskiven og andre smørbrød. Kommer i smaksvariantene dill, tomat og sherry.
Trondhjems Erter, kjøtt og flesk er en rask, enkel og velsmakende middag laget av gode råvarer.
Konsentrert saft med herlig smak av Jordbærskum-godteri.
TORO Pizzafyll tomat og urter er perfekt for deg som liker klassiske italienske urter på pizza. Gir en god og rund smak av tomat, oregano, basilikum og timian. Lett å like, lett å lage.
Den originale Stabburet Leverpostei med samme gode smak helt siden 1949. Alle barnas favoritt ble oppfunnet av pølsemaker Ole Sigvardsen fra Stavanger. Posteien er saftig, smøremyk og naturlig rik på jern.