Pizzabunn gastronorm
Forstekt pizzabunn uten saus, helgastronorm
Forstekt pizzabunn uten saus, helgastronorm
Rødkål er et godt tilbehør, og gir farge til de tradisjonsrike norske matrettene. Prøv også rødkål kaldt til kalkunsteken eller smørbrødet!
TORO Bretagne kyllingsaus er en av våre mest populære sauser til kylling og lyst kjøtt. Den gode smaken av paprika og hvitløk passer også til fisk og pastaretter. Tilsett gjerne crème fraîche, litt paprika og friske urter. Lett å like, lett å lage.
Hemmeligheten med Nora Hjemmelaget Rødkål er tilsetningen av solbærsaft. Smaken er fyldig og frisk.
Schnitzel av førsteklasses svinekjøtt
Rå pizzabunn med saus
Bare Bra Granola Eple og Kanel er en knasende sprø og smakfull granola med deilige eplebiter, kanel, solsikkekjerner og gresskarfrø. Granolaen smaker ikke bare godt, men er også rik på fiber og laget med kun naturlige råvarer. Selvfølgelig helt uten tilsatt sukker!
Rå pizzabunn med saus
TORO Lett bearnaisesaus har 75 % færre kalorier enn vår originale bearnaisesaus. Passer perfekt til biff og lyst kjøtt – gjerne med en grønn salat til. Finhakk gjerne noe fersk estragon og ha i sausen. Lett å like, lett å lage.
En finhakket variant av den originale Stabbur-Makrell. Den finhakkede makrellfileten blandes ekstra godt med tomatsausen, noe som gjør den ekstra saftig og enda lettere å smøre rett på skiven.