Sursild i biter
Marinert sildefilet i biter i en syrlig lake.
Marinert sildefilet i biter i en syrlig lake.
Ferdig saus
Marinert sildefilet i biter i en kremet karrisaus.
TORO Krydderiet Provencekrydder smaker nydelig til lam, svin, kylling, fisk og skalldyr. Provencekrydder er velegnet også i dressinger og marinader. Bland provencekrydder i litt olje og pensle kjøttet mot slutten av steketiden. Passer ypperlig til coq au vin og andre gryter av fjørfe, samt til kryddersmør. Brukes gjerne sammen med hvitløk. Lett å like, lett å lage.
TORO Tomatsaus er en grunnsaus som både passer som den er til pølser og annen kjøttmat, men også som en base for å lage din egen tomatbaserte saus. Tilsett litt fersk chili, timiam og oregano for en mer smaksrik saus. Lett å like, lett å lage.
TORO Parisienne fiskesaus er en mild og frisk saus som passer både til rød og hvit fisk. Passer spesielt godt til stekt fisk, fiskekaker og pasta. Erstatt melk med 1 dl crème fraîche for en friskere saus. Lett å like, lett å lage.
Marinert sildefilet i biter i en fyldig tomatsaus.
Hvitløkspepper er en blanding av svart pepper og hvitløk, som egner seg til all slags matlaging. TORO Krydderiet Hvitløkspepper er ypperlig til all stekt og grillet mat; så vel fisk som kjøtt hvor man ønsker en distinkt smak av hvitløk og pepper. Krydderet passer også perfekt i salater og salatdressinger sammen med litt olivenolje. Lett å like, lett å lage.
TORO Krydderiet Piffikrydder passer perfekt til steking av kjøtt, pølse, fisk, egg og poteter samt til pytt-i-panne. Piffi er også velegnet som grillkrydder til kjøtt. Lett å like, lett å lage.
Risengrøt har lenge vært en populær lørdagsgrøt. Til jul er dette for mange en selvskreven rett. I dag er også risengrøt hverdagsmat som smaker godt for store og små. Lett å like, lett å lage.