Blomkål- & brokkolisuppe

TORO Rett i koppen Blomkål- & brokkolisuppe gir deg en varmende pause. Passer perfekt når man er litt sulten og vil ha noe raskt og enkelt, enten det er hjemme eller på farten. Varm, spis og nyt!

Sandefjordsmør original

TORO Sandefjordsmør er en tradisjonell norsk saus med smak av sitron og persille, og passer til både kokt og stekt fisk. Den er en selvfølge til laks, men smaker også nydelig til hvit fisk. Tilsett gjerne fersk persille og litt finrevet sitronskall. Lett å like, lett å lage.

Kremet kyllingssuppe

TORO Rett i koppen Kremet kyllingsuppe gir deg en varmende pause. Passer perfekt når man er litt sulten og vil ha noe raskt og enkelt, enten det er hjemme eller på farten. Varm, spis og nyt!

Kantarell- & sjampinjongsaus

TORO Kantarell og sjampinjongsaus er en klassisk soppsaus som passer spesielt godt til lyst kjøtt, koteletter og som utgangspunkt for din egen saus til viltkjøttet. Tilsett litt blåmuggost for en mer pikant smak. Lett å like, lett å lage.

Erter, kjøtt og flesk

Trondhjems Erter, kjøtt og flesk er en rask, enkel og velsmakende middag laget av gode råvarer.

Spicy Noodle Wok

TORO Spicy Noodle Wok er en vegansk rett med nudler og grønnsaker i woksaus med chili, ingefær og lime. Ferdig på kun 3 minutter i mikro.

Leverpostei

Den originale Stabburet Leverpostei med samme gode smak helt siden 1949. Alle barnas favoritt ble oppfunnet av pølsemaker Ole Sigvardsen fra Stavanger. Posteien er saftig, smøremyk og naturlig rik på jern.

Lett bearnaisesaus

TORO Lett bearnaisesaus har 75 % færre kalorier enn vår originale bearnaisesaus. Passer perfekt til biff og lyst kjøtt – gjerne med en grønn salat til. Finhakk gjerne noe fersk estragon og ha i sausen. Lett å like, lett å lage.

TORO Gul Ertesuppe

TORO Gul Ertesuppe er en klassiker med god smak av fårepølse, gulrot og purre. Dryss over finhakket persille, og server med Mors flatbrød. Lett å like, lett å lage.

Tomat- & pølsegryte

TORO Tomat- & pølsegryte er en kremet, tomatisert gryte med gulrot og brekkbønner og er ofte barnas favoritt. Passer best med pølser, men kan også serveres med kjøttboller. Gryten kan enkelt brukes som pølsegrateng i ovnen ved å tilsette kokt pasta og strø over revet ost. Lett å like, lett å lage