Makrellfilet
Den originale Stabbur-Makrell med samme gode smak helt siden 1958. Oppfunnet av Stabburets grunnlegger Gunnar Nilsen. En skive dekker dagsbehovet for omega-3.
Den originale Stabbur-Makrell med samme gode smak helt siden 1958. Oppfunnet av Stabburets grunnlegger Gunnar Nilsen. En skive dekker dagsbehovet for omega-3.
Hvetetortillas
En kremet og fyldig suppe med mild smak av potet, urter og olivenolje.
Den originale Stabbur-Makrell med samme gode smak helt siden 1958. Oppfunnet av Stabburets grunnlegger Gunnar Nilsen. En skive dekker dagsbehovet for omega-3.
Risgrøt har lenge vært en populær lørdagsgrøt. Til jul er dette for mange en selvskreven rett. I dag er også risgrøt hverdagsmat som er enkel å lage og smaker godt for store og små. Benytt gjerne grøten til å lage riskrem servert med ulike frukter eller rød saus.
TORO Lofoten fiskesaus er en frisk og syrlig saus med eple og sitron. Passer perfekt til kokt og stekt fisk, fiskepudding og skalldyr. Hev smaken ved å tilsette frisk persille eller dill. Lett å like, lett å lage.
TORO Kremet Kyllingsuppe er en mild kremet kyllingsuppe med smak av mais og vårløk. Smak til med karri og litt chilli for ekstra smak. Lett å like, lett å lage.
Risgrøt har lenge vært en populær lørdagsmiddag. Til jul er dette for mange en selvskreven rett. I dag er også risgrøt hverdagsmat som er enkel å lage og smaker godt for store og små. Benytt gjerne grøten til å lage riskrem servert med ulike frukter eller rød saus.
TORO Fløtegratinerte poteter blir aldri umoderne og kan tilføre noe til enhver middag. Passer til alle typer kjøttretter, fisk, grillmat og pølser. Dryss gjerne litt ekstra ost på toppen før servering. Lett å like, lett å lage.
Stabburet Pizza Taco er en smakfull pizza som er rikelig toppet med smakfull taco-topping, nachochips og norsk edamerost.