Viltsaus paste

Klassisk brun saus med krydder og einebær som passer spesielt godt til alt av viltkjøtt.

Rødkål

Rødkål er et godt tilbehør, og gir farge til de tradisjonsrike norske matrettene. Prøv også rødkål kaldt til kalkunsteken eller smørbrødet!

Sjokoladepudding

Karamellpudding med enkel tilberedning

Peppersaus paste

En god og anvendelig saus som setter god smak på biff, karbonader, kylling, grønnsaker og vegetarisk mat

Schnitzel panert

Schnitzel av førsteklasses svinekjøtt

Fløtesaus paste

Mild og god saus som er perfekt til blant annet stekt kjøtt og vegetarisk mat.

Løkpulver

Løk antas å være en av de aller eldste dyrkede vekster og ble dyrket fra 3000 f.Kr. i Egypt. Løk og hvitløk var uten tvil de «krydder» som var mest brukt til å smaksette mat i Norden helt frem til vår tid, da handelen med orientalske krydder kom i gang og ble allemannseie. TORO Krydderiet Løkpulver er velegnet i pizza og pastasauser, løksauser, supper, gryteretter, fiskeretter og mye mer. En vektdel løkpulver tilsvarer ca fem vektdeler fersk løk. Lett å like, lett å lage.

Kyllingkrydder

TORO Krydderiet Kyllingkrydder er en deilig krydderblanding som passer perfekt til grillet, stekt eller ovnsstekt kylling. Kyllingkrydder er også et fint alternativ til allround- eller grillkrydder. Lett å like, lett å lage.

Grandiosa Uten Paprika

Norges favorittpizza med den den klassiske Grandiosasmaken – men uten paprika for dem som liker det best.

Kantarell- og sjampinjongsaus paste

Klassisk soppsaus som passer spesielt godt til lyst kjøtt og som utgangspunkt for din egen saus