Viltsaus paste
Klassisk brun saus med krydder og einebær som passer spesielt godt til alt av viltkjøtt.
Klassisk brun saus med krydder og einebær som passer spesielt godt til alt av viltkjøtt.
Rødkål er et godt tilbehør, og gir farge til de tradisjonsrike norske matrettene. Prøv også rødkål kaldt til kalkunsteken eller smørbrødet!
Karamellpudding med enkel tilberedning
En god og anvendelig saus som setter god smak på biff, karbonader, kylling, grønnsaker og vegetarisk mat
Schnitzel av førsteklasses svinekjøtt
Mild og god saus som er perfekt til blant annet stekt kjøtt og vegetarisk mat.
Løk antas å være en av de aller eldste dyrkede vekster og ble dyrket fra 3000 f.Kr. i Egypt. Løk og hvitløk var uten tvil de «krydder» som var mest brukt til å smaksette mat i Norden helt frem til vår tid, da handelen med orientalske krydder kom i gang og ble allemannseie. TORO Krydderiet Løkpulver er velegnet i pizza og pastasauser, løksauser, supper, gryteretter, fiskeretter og mye mer. En vektdel løkpulver tilsvarer ca fem vektdeler fersk løk. Lett å like, lett å lage.
TORO Krydderiet Kyllingkrydder er en deilig krydderblanding som passer perfekt til grillet, stekt eller ovnsstekt kylling. Kyllingkrydder er også et fint alternativ til allround- eller grillkrydder. Lett å like, lett å lage.
Norges favorittpizza med den den klassiske Grandiosasmaken – men uten paprika for dem som liker det best.
Klassisk soppsaus som passer spesielt godt til lyst kjøtt og som utgangspunkt for din egen saus