Muskatnøtt hel

Muskat var et verdsatt krydder i middelalderen, og et halvt kilo var på 1300-tallet like mye verdt som tre sauer eller en ku. TORO Krydderiet Muskat passer fint i hvite sauser, fiskegrateng, fiskefarser, potetmos og farser av kjøtt. I husholdningen ellers er muskatnøtt naturlig å bruke i kålstuing, grønnsakstuinger, potetmos og i fisk- og kjøttsauser. Muskatnøtt er uunnværlig i bechamelsausen til lasagne. Prøv gjerne revet muskatnøtt over smørstekt spinat, perfekt til grillet fisk. Lett å like, lett å lage.

Jegerpølse

En grovkvernet viltpølse smaksatt med sopp, timian og einebær

Hamburger original

Den originale hamburgeren som har satt standarden i markedet. Hamburgeren har saftig og ren kjøttsmak, og høy kjøttandel.

Timian hel

Timian er en krydderurt med aromatisk smak og lukt. Navnet er avledet av det greske ordet for mot, «thymos». Timian kan gjerne koke lenge da den trenger tid på å frigi sin smak. TORO Krydderiet Timian kan brukes i farseretter og passer spesielt godt til vilt, lam, okse og kylling. Timian er uunnværlig i ertesuppen og passer godt til tomatsauser. Lett å like, lett å lage.

Bearnaise

TORO ferdige sauser er en serie serveringsklare sauser, laget med råvarer av høy kvalitet som gir ekstra mye av den gode smaken. TORO Bearnaise er hele familiens favoritt og passer perfekt til biff, andre typer stekt eller grillet kjøtt, fisk eller på pizzaen. Varm den i 2 minutter og den er klar til servering. God middag! Lett å like, lett å lage.

Hamburger original

Den originale hamburgeren som har satt standarden i markedet. Hamburgeren har saftig og ren kjøttsmak, og høy kjøttandel.

Hamburger signature

Vår aller beste hamburger. En tykk, mør og saftig Angusburger med hjemmelaget utseende.

Kardemomme malt

Vikingene skaffet seg kardemomme fra handelsmenn i Konstantinopel for mer enn tusen år siden. TORO Krydderiet Kardemomme egner seg godt til krydring av søt mat, spesielt vafler og bakverk som boller og annen gjærbakst. Malt kardemomme er en viktig del av den indiske krydderpaletten og inngår i de fleste indiske matretter. Lett å like, lett å lage.

Melkepulver proteinrikt

Melkepulver for tilføring av ekstra energi og protein ved tilberedning av mat

Karve

Karve smaker søtt, karakterisk og friskt. Karve er en av de plantene som er brukt lengst som krydderurt, i mer en 5000 år. I Norge er karve først og fremst brukt som krydder i surkål, pultost og i akevitt. Bruk gjerne TORO Krydderiet Karve i brød, kjøttfarser og supper, som ungarsk gulasj. Lett å like, lett å lage.