Sjokoladedrikk Refill

TORO Rett i Koppen Sjokoladedrikk Refill skal treffe alle aldere fra barn til voksen/eldre som trenger litt ekstra energi, eller bare har lyst på noe godt og varmt; På tur, på lesesalen, hjemme i sofakroken, eller på farten. TORO Rett i koppen Sjokoladedrikk refill er et smart alternativ dersom du allerede har en økonomiboks hjemme.  Like mye godt innhold, bare mindre emballasje.

Grovhakket makrellfilet

En grovhakked variant av den originale Stabbur-Makrell. Den grovhakkede makrellfileten blandes ekstra godt med tomatsausen, noe som gjør den ekstra saftig og enda lettere å smøre rett på skiven.

Bergensk fiskesuppe

En klassisk bergensk fiskesuppe som er kremet og rik på garnityr som gulrot, purre og gressløk

Skogsoppsuppe

TORO Rett i koppen Skogsoppsuppe gir deg en varmende pause. Passer perfekt når man er litt sulten og vil ha noe raskt og enkelt, enten det er hjemme eller på farten. Varm, spis og nyt!

Sjokoladedrikk porsjon

Toro Rett i Koppen sjokoladesmak skal treffe alle aldere fra barn til voksen/eldre som trenger litt ekstra energi, eller bare har lyst på noe godt og varmt; På tur, på lesesalen, hjemme i sofakroken, eller på farten.

Grovhakket makrellfilet

En grovhakket variant av den originale Stabbur-Makrell. Den grovhakkede makrellfileten blandes ekstra godt med tomatsausen, noe som gjør den ekstra saftig og enda lettere å smøre rett på skiven.

Blomkål- & brokkolisuppe

En kremet og fyldig suppe med god smak av blomkål og brokkoli.

Tom Kha Gai

TORO Rett i koppen Tom Kha Gai suppe gir deg en varmende pause. Passer perfekt når man er litt sulten og vil ha noe raskt og enkelt, enten det er hjemme eller på farten. Varm, spis og nyt!

Firkantpizza Spicy BBQ Chicken

Ferdig toppet pizza med BBQ saus og toppet med edamerost, juicy BBQ kylling, rødløk og jalapenobites for litt ekstra sting.

Juleansjos

Juleansjosen lages av årets brislingfangst. Ansjosen fremstilles ved at brislingen legges på tønner i en lake krydret etter en gammel oppskrift fra 1911. Tønnene med ansjos, krydder og lake lagres deretter over flere måneder i et kjølerom inne i fjellet. Lagringen er avgjørende for den unike juleansjossmaken som for mange er symbolet på ekte jul.