Løkpulver

Løk antas å være en av de aller eldste dyrkede vekster og ble dyrket fra 3000 f.Kr. i Egypt. Løk og hvitløk var uten tvil de «krydder» som var mest brukt til å smaksette mat i Norden helt frem til vår tid, da handelen med orientalske krydder kom i gang og ble allemannseie. TORO Krydderiet Løkpulver er velegnet i pizza og pastasauser, løksauser, supper, gryteretter, fiskeretter og mye mer. En vektdel løkpulver tilsvarer ca fem vektdeler fersk løk. Lett å like, lett å lage.

Aprikossyltetøy Hjemmelaget

Nora Hjemmelaget er et friskt og smakfullt syltetøy laget med de beste råvarene. Syltetøyet holder høy kvalitet og smaker nesten som om du har laget det selv hjemme!

Middagsris parboiled langkornet

Langkornet middagsris

Kyllingkrydder

TORO Krydderiet Kyllingkrydder er en deilig krydderblanding som passer perfekt til grillet, stekt eller ovnsstekt kylling. Kyllingkrydder er også et fint alternativ til allround- eller grillkrydder. Lett å like, lett å lage.

Eplemos med biter Hjemmelaget

Nora Hjemmelaget er et friskt og smakfullt syltetøy laget med de beste råvarene. Syltetøyet holder høy kvalitet og smaker nesten som om du har laget det selv hjemme!

Tomatketchup red hot chili

En tomatketchup for deg som liker sterke smaker. Sammen med den friske, gode smaken av solmodne tomater har dette gjort Idun Tomatketchup til folkets favoritt siden 1956.

Kajennepepper malt

Kajennepepper er et pikant krydder som kommer fra modne chilifrukter. TORO Krydderiet Kajennepepper egner seg godt til kraftige kjøttretter og tomatsauser til pasta. Kajennepepper er dessuten uunnværlig i rettene bacalao (klippfisk i tomat m/løk og poteter) og til den spanske nasjonalretten paella. Lett å like, lett å lage.

Glutenfrie Vafler

TORO Fri Glutenfrie Vafler er kjempegode, uten hvetestivelse og passer til flere anledninger! Prøv den glutenfrie vaffelmiksen til helgekosen eller lag grove vafler til matpakken. Avkjøl vaflene på rist for ekstra sprø vafler. En pose gir 5-7 glutenfrie vafler.

Hot chili saus

Hot Chili saus kan brukes som den er men kan også gjerne bruker som smaksforsterker eller base til saus/dressinger

Estragon

Estragon er en urt som forsiktig brukt fremhever smaken av andre urter, men svært lett vil dominere. Estragon brukes mye i det franske kjøkken, og den mest kjente brukes av estragon er i bearnaisesaus. TORO Krydderiet Estragon passer til kylling, svin- og kalvekjøtt, gryterett, i salater, egg- og fiskeretter. Estragon er også ypperlig i dressinger, oljer og sauser. Lett å like, lett å lage.