Flatbrød Hjemmebakt

MORS Hjemmebakte Flatbrød er bakt på et tradisjonelt hvis som gir flatbrødet knasende flak og en deilig hjemmebakt smak. Det er sunt og godt tilbehør både til kjøtt og fisk, og passer like godt til hverdags som fest. Prøv MORS Hjemmebakte Flatbrød til lapskaus, supper, gryter eller spekemat.

Kremet aspargessuppe

TORO Kremet Asparagessuppe er en kremet suppe med mild og god asparagessmak. Den blir ekstra god med litt ekstra asparagestopper og vårløk. Lett å like, lett å lage.

Juleansjos

Juleansjosen lages av årets brislingfangst. Ansjosen fremstilles ved at brislingen legges på tønner i en lake krydret etter en gammel oppskrift fra 1911. Tønnene med ansjos, krydder og lake lagres deretter over flere måneder i et kjølerom inne i fjellet. Lagringen er avgjørende for den unike juleansjossmaken som for mange er symbolet på ekte jul.

Kremet skogsoppsuppe

TORO Kremet Skogsoppsuppe er en smaksrik soppsuppe med sjampinjong og kantarell. Suppen blir ekstra smakfull ved å tilsette crème fraîche og timianblader. Lett å like, lett å lage.

Fiskesuppe paste

En deilig fiskesuppe med bl.a. sei, pastinakk og purre

Flatbrød Hjemmebakt

MORS Hjemmebakte Flatbrød er bakt på et tradisjonelt vis som gir flatbrødet knasende flak og en deilig hjemmebakt smak. Det er sunt og godt tilbehør både til kjøtt og fisk, og passer like godt til hverdags som fest. Prøv MORS Hjemmebakte Flatbrød til tapas eller som kjeks til ostefat.

Juleansjos

Juleansjosen lages av årets brislingfangst. Ansjosen fremstilles ved at brislingen legges på tønner i en lake krydret etter en gammel oppskrift fra 1911. Tønnene med ansjos, krydder og lake lagres deretter over flere måneder i et kjølerom inne i fjellet. Lagringen er avgjørende for den unike juleansjossmaken som for mange er symbolet på ekte jul.

Sei grønnsakspanert forstekt

Sei i en spennende og enda sunnere panering med 68% gulrøtter og 2% oliven. Forstekt for mindre stekesvinn. Nøkkelhullsmerket.

Laks finhakket m/sitronpepper

Finhakket laks med sitronpepper

Sjysaus

En populær saus til kjøtt og et perfekt utgangspunkt for å lage din egen saus