Aspargessuppe

En kremet suppe med mild og god smak av asparges.

Erter, kjøtt og flesk

Trondhjems Erter, kjøtt og flesk er en rask, enkel og velsmakende middag laget av gode råvarer.

Gele m/jordbærsmak usukret

Sukkerfri jordbærgelé – gir et smakfullt og lett dessertalternativ med enkel og rask tilberedning.

Eddikessens Klar 35%

Gimsøy Eddik Essens 35% kan brukes til å lage Bordeddik 5 % og Sylteeddik 7 %, og blir av mange også anvendt som ugressmiddel.

Bordeddik 5 %: Bland 1 del produkt med 6 deler kaldt, kokt vann.

Sylteeddik 7 %: Bland 1 del produkt med 4 deler kaldt, kokt vann.

Ugressmiddel: Bland 1 del produkt med 2 deler vann.

Hakkebøff grønnere

Stor, tykk og grovkvernet «kjøttkake» med 25% grønnsaker

Leverpostei

Den originale Stabburet Leverpostei med samme gode smak helt siden 1949. Alle barnas favoritt ble oppfunnet av pølsemaker Ole Sigvardsen fra Stavanger. Posteien er saftig, smøremyk og naturlig rik på jern.

Eddikessens Klar

Eddikessens klar.

Panna cotta

TORO Panna Cotta har en fantastisk smak og konsistens. Denne italienske klassikeren inneholder ekte vanilje og du trenger kun å tilsette melk og fløte.

Minestronesuppe

Italiensk minestronesuppe med godt garnityr som pasta, gulrot, erter og paprika

Leverpostei

Den originale Stabburet Leverpostei med samme gode smak helt siden 1949. Alle barnas favoritt ble oppfunnet av pølsemaker Ole Sigvardsen fra Stavanger. Posteien er saftig, smøremyk og naturlig rik på jern.