Pepperoni skivet

Speket pepperonipølse i skiver

Valmuefrø blå

Valmuefrø er et dekorativt og smakfullt frø til bakverk, spesielt velegnet til horn og rundstykker. TORO Krydderiet Valmuefrø har en nøttelignende smak som kommer spesielt til sin rett når den ristes lett i pannen. Den samme smaken kommer også frem når frøene blir brukt som pynt på brødbakst. Lett å like, lett å lage.

Tomtegløgg

Hele Norges favorittgløgg! En smaksrik gløgg hvor det er tilsatt ekte krydderekstrakt av allehånde, kardemomme, nellik og kanel.

Aioli

Idun Aioli er en rund og fyldig mayo med god hvitløksmak – akkurat som aioli skal være.

Kruspersille

Persille er velegnet som krydder til både til kalde og varme retter. TORO Krydderiet Persille passer perfekt som dryss på kjøtt, fisk eller grønnsaker eller poteter og som smakstilsetning i sauser, supper og dressinger. Persille passer utmerket til fyll i laks eller ørret som skal helstekes, eller sammen med hvitløk i fylt lammelår. Spesialtips: Spis litt kruspersille for å dempe løk- eller hvitløksånde. Lett å like, lett å lage.

Tomtegløgg

Hele Norges favorittgløgg! En smaksrik gløgg hvor det er tilsatt ekte krydderekstrakt av allehånde, kardemomme, nellik og kanel.

Vegetar Burger

Stabburet Vegetarburger er laget for deg som vil ha et godt og smakfullt alternativ til kjøtt. Passer perfekt til hele familien enten det er grillfest eller hverdagsmiddag.

Chilikrydder

TORO Krydderiet Chilikrydder er en blanding som gir en ekstra piff til eksotiske retter. Den passer også utmerket til stekte poteter, omeletter og i salatdressinger. Lett å like, lett å lage.

Tomtegløgg ekstra kryddersmak

En smaksrik gløgg hvor det er tilsatt ekte krydderekstrakt av allehånde, kardemomme, nellik og kanel.

Einebær

Einebær er en naturlig ingrediens i viltretter. Knus einebær i en morter før det tilsettes viltkjøtt og viltsauser. TORO Krydderiet Einebær egner seg ypperlig til rype, skogsfugl, rein, hare, kanin, rådyr, hjort og elg og ikke minst i posteier og pateer av vilt. Einebær gjør røkt viltkjøtt til en delikatesse i særklasse. Einebær, basilikum og rosmarin i blanding gir en ny, dristig og uvanlig opplevelse i pastasausen. Lett å like, lett å lage.