Granola Eple og Kanel

Bare Bra Granola Eple og Kanel er en knasende sprø og smakfull granola med deilige eplebiter, kanel, solsikkekjerner og gresskarfrø. Granolaen smaker ikke bare godt, men er også rik på fiber og laget med kun naturlige råvarer. Selvfølgelig helt uten tilsatt sukker!

Spaghetti à la Capri

En norsk klassiker med cocktailpølser, capriboller og spaghetti i tomatsaus. Ferdig på kun 3 minutter i mikro.

Rosmarin

Det er bladene på rosmarinbusken som brukes som krydder. Rosmarin har en sterk og dominerende smak. Dette gjør at rosmarinen skal brukes i retter som tåler kraftig smak. TORO Krydderiet Rosmarin står svært godt til fet mat og er glimrende i viltretter, fet fisk, potetretter og spesielt til retter av lam eller sau. Rosmarin gir også en spennende og litt ny vri på pizza- og pastasausen. Lett å like, lett å lage.

Pizza Skinke & Kjøttdeig

Stabburet Pizza Skinke & Kjøttdeig en smakfull pizza som er rikelig toppet med krydret kjøttdeig, skinke, rødløk og norsk edamerost.

Finhakket makrellfilet

En finhakket variant av den originale Stabbur-Makrell. Den finhakkede makrellfileten blandes ekstra godt med tomatsausen, noe som gjør den ekstra saftig og enda lettere å smøre rett på skiven.

Valmuefrø blå

Valmuefrø er et dekorativt og smakfullt frø til bakverk, spesielt velegnet til horn og rundstykker. TORO Krydderiet Valmuefrø har en nøttelignende smak som kommer spesielt til sin rett når den ristes lett i pannen. Den samme smaken kommer også frem når frøene blir brukt som pynt på brødbakst. Lett å like, lett å lage.

Grandiosa Delux Kjøttdeig, Bacon & Skinke

Nye Grandiosa Delux er en helt ny pizzaserie med luftig, saftig og knasende sprø bunn! Grandiosa Delux Kjøttdeig, Bacon & Skinke er toppet med krydret kjøttdeig, røkt bacon, saftig skinke, norske oster, krydderkrem og en skikkelig digg tomatsaus. For mer saftighet, smak og krønsj i hver bit!

XL Grov Chorizopølse

XL grov chorizopølse med hele biter av Jarlsberg

Kruspersille

Persille er velegnet som krydder til både til kalde og varme retter. TORO Krydderiet Persille passer perfekt som dryss på kjøtt, fisk eller grønnsaker eller poteter og som smakstilsetning i sauser, supper og dressinger. Persille passer utmerket til fyll i laks eller ørret som skal helstekes, eller sammen med hvitløk i fylt lammelår. Spesialtips: Spis litt kruspersille for å dempe løk- eller hvitløksånde. Lett å like, lett å lage.

Agurker pariser skivede

Søte og sprø agurker i lake