Sjokade porsjonstube
Smøremykt sjokoladepålegg med smak av ren sjokolade
Smøremykt sjokoladepålegg med smak av ren sjokolade
Mild og god saus som er perfekt til blant annet stekt kjøtt og vegetarisk mat.
Klassisk soppsaus som passer spesielt godt til lyst kjøtt og som utgangspunkt for din egen saus
En finmalt sennep tilsatt hele sennepsfrø som gir ekstra smak. Passer godt i hjemmelaget potetsalat og på brødskiven!
Kajennepepper er et pikant krydder som kommer fra modne chilifrukter. TORO Krydderiet Kajennepepper egner seg godt til kraftige kjøttretter og tomatsauser til pasta. Kajennepepper er dessuten uunnværlig i rettene bacalao (klippfisk i tomat m/løk og poteter) og til den spanske nasjonalretten paella. Lett å like, lett å lage.
Estragon er en urt som forsiktig brukt fremhever smaken av andre urter, men svært lett vil dominere. Estragon brukes mye i det franske kjøkken, og den mest kjente brukes av estragon er i bearnaisesaus. TORO Krydderiet Estragon passer til kylling, svin- og kalvekjøtt, gryterett, i salater, egg- og fiskeretter. Estragon er også ypperlig i dressinger, oljer og sauser. Lett å like, lett å lage.
Klassisk brun middagssaus
Ferdig tomatsaus til pasta & pizza
Masala betyr krydderblanding. Tandoori Masala er en krydderblanding som har fått sitt navn fra den særegne indiske leirovnen «Tandoor». TORO Krydderiet Tandoori Masala gir en syrlig smak. Oftest røres denne krydderblandingen ut i yoghurt før man pensler kjøttet eller fisken. Krydderet kan også strøs direkte på kjøttet. Lett å like, lett å lage.
Klassisk fransk saus som er perfekt til fisk, skalldyr og grønnsaker.