Sjokade porsjonstube

Smøremykt sjokoladepålegg med smak av ren sjokolade

Fløtesaus paste

Mild og god saus som er perfekt til blant annet stekt kjøtt og vegetarisk mat.

Kantarell- og sjampinjongsaus paste

Klassisk soppsaus som passer spesielt godt til lyst kjøtt og som utgangspunkt for din egen saus

Grov sennep

En finmalt sennep tilsatt hele sennepsfrø som gir ekstra smak. Passer godt i hjemmelaget potetsalat og på brødskiven!

Kajennepepper malt

Kajennepepper er et pikant krydder som kommer fra modne chilifrukter. TORO Krydderiet Kajennepepper egner seg godt til kraftige kjøttretter og tomatsauser til pasta. Kajennepepper er dessuten uunnværlig i rettene bacalao (klippfisk i tomat m/løk og poteter) og til den spanske nasjonalretten paella. Lett å like, lett å lage.

Estragon

Estragon er en urt som forsiktig brukt fremhever smaken av andre urter, men svært lett vil dominere. Estragon brukes mye i det franske kjøkken, og den mest kjente brukes av estragon er i bearnaisesaus. TORO Krydderiet Estragon passer til kylling, svin- og kalvekjøtt, gryterett, i salater, egg- og fiskeretter. Estragon er også ypperlig i dressinger, oljer og sauser. Lett å like, lett å lage.

Brun middagssaus paste

Klassisk brun middagssaus

Pasta- & pizzasaus ferdig

Ferdig tomatsaus til pasta & pizza

Tandoori Masala

Masala betyr krydderblanding. Tandoori Masala er en krydderblanding som har fått sitt navn fra den særegne indiske leirovnen «Tandoor». TORO Krydderiet Tandoori Masala gir en syrlig smak. Oftest røres denne krydderblandingen ut i yoghurt før man pensler kjøttet eller fisken. Krydderet kan også strøs direkte på kjøttet. Lett å like, lett å lage.

Hollandaisesaus paste

Klassisk fransk saus som er perfekt til fisk, skalldyr og grønnsaker.