Chilikrydder
TORO Krydderiet Chilikrydder er en blanding som gir en ekstra piff til eksotiske retter. Den passer også utmerket til stekte poteter, omeletter og i salatdressinger. Lett å like, lett å lage.
TORO Krydderiet Chilikrydder er en blanding som gir en ekstra piff til eksotiske retter. Den passer også utmerket til stekte poteter, omeletter og i salatdressinger. Lett å like, lett å lage.
Bare Bra Granola Eple og Kanel er en knasende sprø og smakfull granola med deilige eplebiter, kanel, solsikkekjerner og gresskarfrø. Granolaen smaker ikke bare godt, men er også rik på fiber og laget med kun naturlige råvarer. Selvfølgelig helt uten tilsatt sukker!
En klassisk kremet blomkålsuppe med mild smak
Einebær er en naturlig ingrediens i viltretter. Knus einebær i en morter før det tilsettes viltkjøtt og viltsauser. TORO Krydderiet Einebær egner seg ypperlig til rype, skogsfugl, rein, hare, kanin, rådyr, hjort og elg og ikke minst i posteier og pateer av vilt. Einebær gjør røkt viltkjøtt til en delikatesse i særklasse. Einebær, basilikum og rosmarin i blanding gir en ny, dristig og uvanlig opplevelse i pastasausen. Lett å like, lett å lage.
En deilig fiskesuppe med bl.a. sei, pastinakk og purre
En finhakket variant av den originale Stabbur-Makrell. Den finhakkede makrellfileten blandes ekstra godt med tomatsausen, noe som gjør den ekstra saftig og enda lettere å smøre rett på skiven.
TORO Krydderiet Hvitløksalt er en blanding av hvitløkspulver og salt. Krydderet er like godt egnet til matlaging som til bordkrydder. Hvitløkssalt passer perfekt til kjøtt- og fiskeretter, salater og dressinger. Prøv det også til stekte grønnsaker. Lett å like, lett å lage.
En deilig italiensk saus perfekt til pastaretter
XL grov chorizopølse med hele biter av Jarlsberg
Det artige med dill er at det trolig er den eneste krydderurten med navn av norsk opprinnelse. Man mener ordet dill er gammelnorsk, en avledning av ordet «lulle» som betyr bysse eller berolige. TORO Krydderiet Dill er en ypperlig tilsetning til fisk- og skalldyrretter, lammekjøtt og dressinger. Dill er også vanlig ved graving av fisk, og sennepssausen til gravfisken er også smaksatt med dill. Bruk også dill også som dryss på poteter og salat. Lett å like, lett å lage.