Ansjosfilet
Ansjos klar til bruk, både på skiven, i buffeten og i matlaging
Ansjos klar til bruk, både på skiven, i buffeten og i matlaging
En fyldig balsamicodressing med extra virgin olivenolje og gode urter.
Sjokoladedrikk på 1,2,3
Orientalsk gryte er basert på oppskrifter fra Østen med smak av paprika, ananas og tomat. Mildt krydret med karri, ingefær og karve.
En mild allround-dressing med persille, dill og paprika.
Saus i lettoppløselig pulver
Koriander er meget aromatisk, og smaken kan beskrives som en blanding av appelsin, sitron og salvie. TORO Krydderiet Koriander er velegnet i farseretter av kjøtt, eksempelvis hjemmelagde kjøttkaker. Ellers er koriander mest kjent for å være en unnværlig ingrediens i karriblandinger. Koriander brukes svært mye i asiatiske retter. Lett å like, lett å lage.
Smaksrik gryte inspirert av den indiske retten Tikka Masala med tomat og kokosmelk. Godt krydret med blant annet ingefær og koriander. Gryten serveres med kylling.
Stabburet Kyllingpostei er en mild postei av kylling. Nøkkelhullsmerket viser at denne posteien er et godt alternativ. Kyllingposteien er, som alle de andre posteiene fra Stabburet, naturlig rik på jern.
Ingefær er et aromatisk krydder med karakteristisk smak. Krydring med ingefær kjenner vi best fra asiatisk mat. TORO Krydderiet hel ingefær skrelles og rives eller hakkes til bruk som smaksetter i sauser, marinader, chutney og wok. Lett å like, lett å lage.