Potetmos

TORO Potetmos har hele 92 % poteter og passer til det meste. Helt perfekt tilbehør til pølse, kjøttboller eller panert fisk. Ønskes en mer kremaktig konsistens, bare rør litt kraftigere. Lett å like, lett å lage.

Moste jordbær Hjemmelaget

Nora Hjemmelaget er et friskt og smakfullt syltetøy laget med de beste råvarene. Syltetøyet holder høy kvalitet og smaker nesten som om du har laget det selv hjemme!

Sennepsaus m/dill ferdig

Ferdig saus

Aprikossyltetøy Hjemmelaget

Nora Hjemmelaget er et friskt og smakfullt syltetøy laget med de beste råvarene. Syltetøyet holder høy kvalitet og smaker nesten som om du har laget det selv hjemme!

Provencekrydder

TORO Krydderiet Provencekrydder smaker nydelig til lam, svin, kylling, fisk og skalldyr. Provencekrydder er velegnet også i dressinger og marinader. Bland provencekrydder i litt olje og pensle kjøttet mot slutten av steketiden. Passer ypperlig til coq au vin og andre gryter av fjørfe, samt til kryddersmør. Brukes gjerne sammen med hvitløk. Lett å like, lett å lage.

Eplemos med biter Hjemmelaget

Nora Hjemmelaget er et friskt og smakfullt syltetøy laget med de beste råvarene. Syltetøyet holder høy kvalitet og smaker nesten som om du har laget det selv hjemme!

Mac 'n' Cheese

TORO Mac'n Cheese er en klassisk amerikansk rett med makaroni og cheesy ostesaus med tre typer ost. Ferdig på kun 3 minutter i mikro.

Glutenfrie Vafler

TORO Fri Glutenfrie Vafler er kjempegode, uten hvetestivelse og passer til flere anledninger! Prøv den glutenfrie vaffelmiksen til helgekosen eller lag grove vafler til matpakken. Avkjøl vaflene på rist for ekstra sprø vafler. En pose gir 5-7 glutenfrie vafler.

Hvitløkspepper hel

Hvitløkspepper er en blanding av svart pepper og hvitløk, som egner seg til all slags matlaging. TORO Krydderiet Hvitløkspepper er ypperlig til all stekt og grillet mat; så vel fisk som kjøtt hvor man ønsker en distinkt smak av hvitløk og pepper. Krydderet passer også perfekt i salater og salatdressinger sammen med litt olivenolje. Lett å like, lett å lage.

Risgrøt snarkokt

Risgrøt har lenge vært en populær lørdagsgrøt. Til jul er dette for mange en selvskreven rett. I dag er også risgrøt hverdagsmat som smaker godt for store og små. Benytt gjerne grøten til å lage rislapper og server med syltetøy. Snarkokt RisenGrøt fra TORO er rask å tilberede med kun 5 min. koketid. Lett å like, lett å lage.