Gelatinpulver

Gimsøy Gelatinpulver for den fineste gelé.

Tortelloni m/kjøtt

Pastaputer fylt med kjøtt

Vossafår

Vossafår er Noregs mest etne fårepølse. Pølsa er laga på Voss og har ein lang og spennande historie som starter heilt tilbake i 1937. Sjølv om mykje av arbeidet den gong var basert på manuelt arbeid, er sjølve oppskrifta og røykeprosessen nesten uendra. Vossafår er difor eit ekte norsk tradisjonsprodukt med ein unik smak.

Picnic Original

Smaksrikt svinekjøtt på boks. Kan spises både kald på smørbrød eller i salat, og varm i middagsretter. Produktet er merket med Nøkkelhullet.

Firkantpizza m/skinke halvgastronorm

Firkantpizza Skinke er ferdigtoppet pizza med en mild tomatsaus, ost, skinke, rød og grønn paprika.

Vossafår

Vossafår er Noregs mest etne fårepølse. Pølsa er laga på Voss og har ein lang og spennande historie som starter heilt tilbake i 1937. Sjølv om mykje av arbeidet den gong var basert på manuelt arbeid, er sjølve oppskrifta og røykeprosessen nesten uendra. Vossafår er difor eit ekte norsk tradisjonsprodukt med ein unik smak.

Gulrotkake langpanne oppdelt

Ferdig langpannekake med konditorkvalitet

Spesialmajones

Tidligere Denja Spesialmajones har nå blitt Idun Spesialmajones med ny og bedre resept!

Idun Spesialmajones er utviklet slik at du enkelt kan lage tilbehør og dressinger med din egen signatur!

Hamburgerkrydder

TORO Hamburgerkrydder består av naturlige råvarer som sammen gir en utrolig god smak og fin farge på burgeren. Påføres det siste minuttet av stekingen.

Hamburger beef stekt

En tykk, grov og saftig stekt hamburger med rustikt utseende