Gelatinpulver
Gimsøy Gelatinpulver for den fineste gelé.
Gimsøy Gelatinpulver for den fineste gelé.
Pastaputer fylt med kjøtt
Vossafår er Noregs mest etne fårepølse. Pølsa er laga på Voss og har ein lang og spennande historie som starter heilt tilbake i 1937. Sjølv om mykje av arbeidet den gong var basert på manuelt arbeid, er sjølve oppskrifta og røykeprosessen nesten uendra. Vossafår er difor eit ekte norsk tradisjonsprodukt med ein unik smak.
Smaksrikt svinekjøtt på boks. Kan spises både kald på smørbrød eller i salat, og varm i middagsretter. Produktet er merket med Nøkkelhullet.
Firkantpizza Skinke er ferdigtoppet pizza med en mild tomatsaus, ost, skinke, rød og grønn paprika.
Vossafår er Noregs mest etne fårepølse. Pølsa er laga på Voss og har ein lang og spennande historie som starter heilt tilbake i 1937. Sjølv om mykje av arbeidet den gong var basert på manuelt arbeid, er sjølve oppskrifta og røykeprosessen nesten uendra. Vossafår er difor eit ekte norsk tradisjonsprodukt med ein unik smak.
Ferdig langpannekake med konditorkvalitet
Tidligere Denja Spesialmajones har nå blitt Idun Spesialmajones med ny og bedre resept!
Idun Spesialmajones er utviklet slik at du enkelt kan lage tilbehør og dressinger med din egen signatur!
TORO Hamburgerkrydder består av naturlige råvarer som sammen gir en utrolig god smak og fin farge på burgeren. Påføres det siste minuttet av stekingen.
En tykk, grov og saftig stekt hamburger med rustikt utseende