Tomatsuppe Fullkornsmakaroni

TORO Tomatsuppe med fullkornsmakaroni har den samme velkjente og foretrukne smaken som originalen TORO Tomatsuppe, men dette er en mer mettende tomatsuppe tilsatt 40% mer makaroni laget av fullkorn.

Grandiosa glutenfri

Nå kan alle som ikke kan eller ønsker å spise gluten nyte en deilig Grandiosa. Grandiosa Glutenfri er toppet med samme deilige fyll som vår originale Grandiosa og har en glutenfri bunn. Den har fyll av tomatsaus, pizzakjøtt og paprika, og er toppet med Jarlsberg®, som gir pizzaen en helt egen smak. 

Einebær

Einebær er en naturlig ingrediens i viltretter. Knus einebær i en morter før det tilsettes viltkjøtt og viltsauser. TORO Krydderiet Einebær egner seg ypperlig til rype, skogsfugl, rein, hare, kanin, rådyr, hjort og elg og ikke minst i posteier og pateer av vilt. Einebær gjør røkt viltkjøtt til en delikatesse i særklasse. Einebær, basilikum og rosmarin i blanding gir en ny, dristig og uvanlig opplevelse i pastasausen. Lett å like, lett å lage.

Szechuan Kinesisk

Szechuan er en smakfull kinesisk rett med blant annet chili, paprika og hvitløk. Esken inneholder ris, kokosmelk, toppkrydder og miks for saus og marinade. Tilbered med kylling, brokkoli, rødløk og bambusskudd. Innholdet i esken er vegansk.

Hvitløksalt

TORO Krydderiet Hvitløksalt er en blanding av hvitløkspulver og salt. Krydderet er like godt egnet til matlaging som til bordkrydder. Hvitløkssalt passer perfekt til kjøtt- og fiskeretter, salater og dressinger. Prøv det også til stekte grønnsaker. Lett å like, lett å lage.

TORO Japansk Teriyaki

Teriyaki er en av de mest tradisjonsrike og populære sausene i det japanske kjøkken. Sausen er soyabasert og smaksatt med ingefær, lime og hvitløk. Esken inneholder ris, kokosmelk, toppkrydder og miks for saus og marinade. Tilbered med kylling, brokkoli, paprika og løk. Innholdet i esken er vegansk.

Miks for ovnsgratinert kylling

TORO Miks for ovnsgratinert kylling er en kremet saus med en mild smak av sitron, hvitløk og persille. Blandes og puttes rett i ovnen. Lett å like, lett å lage.

Dill

Det artige med dill er at det trolig er den eneste krydderurten med navn av norsk opprinnelse. Man mener ordet dill er gammelnorsk, en avledning av ordet «lulle» som betyr bysse eller berolige. TORO Krydderiet Dill er en ypperlig tilsetning til fisk- og skalldyrretter, lammekjøtt og dressinger. Dill er også vanlig ved graving av fisk, og sennepssausen til gravfisken er også smaksatt med dill. Bruk også dill også som dryss på poteter og salat. Lett å like, lett å lage.

Risgrøt

TORO Risgrøt er en deilig risgrøt laget etter tradisjonell oppskrift, og smaker som hjemmelaget. Toppingpose med sukker og kanel følger også med. Ferdig på kun 3 minutter i mikro. 

Tortelloni m/kjøtt

Pastaputer fylt med kjøtt