Leverpostei

Den originale Stabburet Leverpostei med samme gode smak helt siden 1949. Alle barnas favoritt ble oppfunnet av pølsemaker Ole Sigvardsen fra Stavanger. Posteien er saftig, smøremyk og naturlig rik på jern.

Grovhakket makrellfilet

En grovhakket variant av den originale Stabbur-Makrell. Den grovhakkede makrellfileten blandes ekstra godt med tomatsausen, noe som gjør den ekstra saftig og enda lettere å smøre rett på skiven.

Sjampinjongsuppe

En kremet og mild klassiker som aldri går av moten

Löksill/Sursild

Marinert sildefilet i biter i en syrlig lake

Leverpostei

Den originale Stabburet Leverpostei med samme gode smak helt siden 1949. Alle barnas favoritt ble oppfunnet av pølsemaker Ole Sigvardsen fra Stavanger. Posteien er saftig, smøremyk og naturlig rik på jern.

Juleansjos

Juleansjosen lages av årets brislingfangst. Ansjosen fremstilles ved at brislingen legges på tønner i en lake krydret etter en gammel oppskrift fra 1911. Tønnene med ansjos, krydder og lake lagres deretter over flere måneder i et kjølerom inne i fjellet. Lagringen er avgjørende for den unike juleansjossmaken som for mange er symbolet på ekte jul.

Formfett uten drivgass

Formfett, unngå fastbrenning på former og på plater.

Grandiosa Delux Grillkylling

Grandiosa Delux er en helt ny pizzaserie med luftig, saftig og knasende sprø bunn! Grandiosa Delux Grillkylling er toppet med saftig kylling, tomat og rødløk, norske oster, krydderkrem og en skikkelig digg tomatsaus. For mer saftighet, smak og krønsj i hver bit!

Senapssill

Sild fra Abba

Squeezy Bringebærsyltetøy

Nora flaskesyltetøy gir deg den kjente, gode smaken av Nora syltetøy på en praktisk spruteflaske. Den er enkel å ha med på tur og er lett for barna å håndtere. Dette syltetøyet er helt uten klumper og er dermed barnas favoritt!