Havrefras
Nøkkelhullsmerkede Havrefras er perfekt balansert med en mild smak av havre, god sprøhet og gode ingredienser som fullkorn, fiber og protein. En elsket favoritt på frokostbord i hele Skandinavia.
Nøkkelhullsmerkede Havrefras er perfekt balansert med en mild smak av havre, god sprøhet og gode ingredienser som fullkorn, fiber og protein. En elsket favoritt på frokostbord i hele Skandinavia.
Bare Bra Granola Eple og Kanel er en knasende sprø og smakfull granola med deilige eplebiter, kanel, solsikkekjerner og gresskarfrø. Granolaen smaker ikke bare godt, men er også rik på fiber og laget med kun naturlige råvarer. Selvfølgelig helt uten tilsatt sukker!
TORO Creamy Carbonara er en klassisk spaghetti carbonara i mild ostesaus med bacon og persille. Toppingpose med parmesanost følger også med retten. Ferdig på kun 3 minutter i mikro.
En grovhakket variant av den originale Stabbur-Makrell. Den grovhakkede makrellfileten blandes ekstra godt med tomatsausen, noe som gjør den ekstra saftig og enda lettere å smøre rett på skiven.
Rugfras har en fyldig smak av både rug og havre, ekstra gode fullkorn og perfekt sprøhet. Et perfekt valg for deg som ønsker et høyere fullkorns innhold enn det som er i vår Havrefras Original. Nyt Rugfras, som gir den beste starten på dagen!
En finhakket variant av den originale Stabbur-Makrell. Den finhakkede makrellfileten blandes ekstra godt med tomatsausen, noe som gjør den ekstra saftig og enda lettere å smøre rett på skiven.
Idun Vegan Burgerdressing 815g, med saftige biter av norske sylteagurker og en leken smak avrundet med chili, er perfekt for å skape minneverdige burgeropplevelser.
Juleansjosen lages av årets brislingfangst. Ansjosen fremstilles ved at brislingen legges på tønner i en lake krydret etter en gammel oppskrift fra 1911. Tønnene med ansjos, krydder og lake lagres deretter over flere måneder i et kjølerom inne i fjellet. Lagringen er avgjørende for den unike juleansjossmaken som for mange er symbolet på ekte jul.
TORO Jegersaus smaker nydelig sammen med alt av viltkjøtt. Krydret med blant annet persille, einebær og tilsatt sjampinjong og tyttebær for å komplettere smaken på høstens fangst. Tilsett crème fraîche istedenfor fløte for en litt syrligere smak. Lett å like, lett å lage.
XL grov chorizopølse med hele biter av Jarlsberg