Kardemomme

Vikingene skaffet seg kardemomme fra handelsmenn i Konstantinopel (i dag Istanbul i Tyrkia) for mer enn tusen år siden. TORO Krydderiet Malt kardemomme egner seg godt til krydring av søt mat, spesielt vafler, bakverk som boller og annen gjærbakst. Malt kardemomme er en viktig del av den indiske krydderpaletten og inngår i de fleste indiske matretter. Lett å like, lett å lage.

Solbærtoddy

TORO Rett i koppen Solbærtoddy er en smaksrik klassiker. Drikken har en tradisjonell og god smak av solbær og krydder. Solbærtoddy passer perfekt foran peisen eller som varm drikke på tur.

Karrisild i biter

Marinert sildefilet i biter i en kremet karrisaus.

Pizzakrydder

TORO Krydderiet Pizzakrydder er glimrende til pizza og ostesmørbrød, men også velegnet til pastaretter. Pizzakrydder har en deilig smak av blant annet oregano, paprika, basilikum og timian. Lett å like, lett å lage.

Appelsinmarmelade

Fru Bennett's appelsinmarmelade er en typisk engelsk appelsinmarmelade, med den klassiske, bitre smaken akkurat slik som en ekte engelsk marmelade skal være.

Tomatsild i biter

Marinert sildefilet i biter i en fyldig tomatsaus.

Hvitløkspulver

Hvitløkspulver lages ved at hvitløkfedd tørkes, males og siktes ut i ønsket grovhetsgrad. Ved bruk av hvitløkpulver kan det være nyttig å vite at én vekt del hvitløkpulver tilsvarer fem vektdeler fersk hvitløk. TORO Krydderiet Hvitløkspulver passer til mange retter, men står særdeles godt til kjøtt av lam, svin og kylling. Dessuten passer hvitløk godt til pizza, pastaretter, samt asiatiske og meksikanske gryteretter. Hvitløk i pizzasauser og tomatsauser til pasta blir spesielt pikant dersom man surrer hvitløken i olivenolje sammen med basilikum før man tilsetter de øvrige ingrediensene. Ellers passer hvitløk til dressinger, salater, kryddersmør, supper og sauser. Lett å like, lett å lage.

Oregano hel

Smaksrikt krydder av god kvalitet

Sursild i biter

Marinert sildefilet i biter i en syrlig lake.

Sursild i biter

Marinert sildefilet i biter i en syrlig lake