Amerikansk gryte

TORO Amerikansk gryte har smaker hentet fra sørstatene i USA. Gryten er mildt krydret med cayenne, chili og hvitløk og tilsatt ris, mais og løk. Kan serveres med alle typer kjøtt, men smaker spesielt godt med kjøttdeig. Lett å like, lett å lage.

Hamburger beef

En tykk, grov og saftig hamburger med hjemmelaget utseende som også er enkel å tilberede

Pizzakrydder

TORO Krydderiet Pizzakrydder er glimrende til pizza og ostesmørbrød, men også velegnet til pastaretter. Pizzakrydder har en deilig smak av blant annet oregano, paprika, basilikum og timian. Lett å like, lett å lage.

Bali kyllinggryte

TORO Bali Kyllinggryte er en kremet gryte med mild smak av karri, eple og ananas. Gryten passer til kylling- og svinekjøtt. Server gjerne med ris og en frisk salat. Lett å like, lett å lage.

Hamburger basic

En robust hamburger med 81 % storfekjøtt

Hamburger beef halal

En tykk, grov og saftig halal hamburger med hjemmelaget utseende som også er enkel å tilberede

Hvitløkspulver

Hvitløkspulver lages ved at hvitløkfedd tørkes, males og siktes ut i ønsket grovhetsgrad. Ved bruk av hvitløkpulver kan det være nyttig å vite at én vekt del hvitløkpulver tilsvarer fem vektdeler fersk hvitløk. TORO Krydderiet Hvitløkspulver passer til mange retter, men står særdeles godt til kjøtt av lam, svin og kylling. Dessuten passer hvitløk godt til pizza, pastaretter, samt asiatiske og meksikanske gryteretter. Hvitløk i pizzasauser og tomatsauser til pasta blir spesielt pikant dersom man surrer hvitløken i olivenolje sammen med basilikum før man tilsetter de øvrige ingrediensene. Ellers passer hvitløk til dressinger, salater, kryddersmør, supper og sauser. Lett å like, lett å lage.

Grillkrydder

Smaksrikt krydder av god kvalitet

Hamburger signature

Vår aller beste hamburger. En tykk, mør og saftig Angusburger med hjemmelaget utseende.

Karri malt

Ordet karri er avledet av det hinduiske ordet «turcurri» og betyr nytelse. Karri er den vanligste krydderblandingen i verden og har sin bakgrunn i det indiske kjøkken. Karri kan bestå av mellom 10 og 35 ingredienser. TORO Krydderiet Karri bør freses i olje eller smør i en godt oppvarmet gryte før den brukes i sauser eller supper. Karri passer godt til kylling, lam og retter av fisk. Krydderet kan brukes også i smaksetting av fiskeboller, ris og asiatiske gryteretter, sauser og dressinger. Lett å like, lett å lage.