Peppermix
TORO Krydderiet Peppermix er en god blanding av sort pepper, paprika, allehånde og kajenne. Peppermix er svært anvendelig til det meste av matlaging. Lett å like, lett å lage.
TORO Krydderiet Peppermix er en god blanding av sort pepper, paprika, allehånde og kajenne. Peppermix er svært anvendelig til det meste av matlaging. Lett å like, lett å lage.
TORO Kjøttdeigsaus er en mild tomatsaus, som passer til alle typer pasta eller ris. Tilsett en 1/2 hakket chili, et fedd hvitløk og litt ferske urter for en mer smaksrik saus. Lett å like, lett å lage.
Marinert sildefilet i biter i en syrlig lake.
Oregano er en viltvoksende plante som trives aller best i middelhavsområdene, men finnes til og med i Norge. Oregano brukes hovedsakelig i pizza og pastaretter, da krydderet passer godt til retter av tomat og ost. TORO Krydderiet Oregano kan også brukes i farseretter og på grillet kjøtt, stekt kylling, svinekjøtt og kalvekjøtt. Oregano egner seg også i en del supper, i retter med lammekjøtt og til sauser til stekt fisk. Lett å like, lett å lage.
TORO Kyllingsaus Rosépepper har god peppersmak og er krydret for å passe spesielt godt til kylling og lyst kjøtt. Passer også utmerket til hvit fisk. Tilsett gjerne vårløk og friske urter. Lett å like, lett å lage.
Marinert sildefilet i biter i en syrlig lake
TORO Carbona pastasaus er en klassiker fra det italienske kjøkkenet. Server til spagetti eller andre pastaretter og tilsett gjerne bacon, revet parmesan og hakket, fersk persille. Lett å like, lett å lage.
Idun Tomatketchup er proppfull av tomater og helt uten konserveringsmidler. Idun bruker faktisk 2 kilo tomater til 1 kilo Tomatketchup. Det høye innholdet av solmodne tomater er hemmeligheten bak den friske, gode Tomatketchupsmaken og den unike konsistensen som gjør at Idun Tomatketchup ligger perfekt på pølsa. Hele Norges favoritt siden 1960.
TORO Krydderiet Grillkrydder passer perfekt til alt stekt og grillet kjøtt. Bland olje og grillkrydder og pensle kjøttet under grillingen eller stekingen. Lett å like, lett å lage.
Gressløk er en aromatisk grønnsak som har vært brukt i Norge siden middelalderen. TORO Krydderiet Gressløk passer perfekt i egg- og osteretter, som eggerøre og omelett, i tillegg til silderetter, grønnsaker og gratenger. Egner seg også godt i urtesmør, rømme og sauser. Lett å like, lett å lage.