Meksikansk gryte
Mildt krydret gryte med ris, bønner og paprika. Passer perfekt å serveres med kjøttdeig eller vegofarse.
Mildt krydret gryte med ris, bønner og paprika. Passer perfekt å serveres med kjøttdeig eller vegofarse.
Pure av frisk hvitløk i olje
En fyldig og mild grytebasis med sjampinjong og tyttebær. Smaker ypperlig med viltkjøtt, storfe eller rotgrønnsaker.
Lys buljong i lettoppløselig pulver. Passer perfekt som smaksbase for lyse supper, sauser og gryter. Gir 56 liter ferdig buljong.
Pure av frisk basilikum, havsalt og solsikkeolje
Pastøs kjøttglace av kalv som er lett å dosere og justere. Perfekt som smaksbase eller smakstilsetter til supper, sauser eller gryter. Nå glutenfri og uten allergener.
Gir 50 liter ferdig glace.
TORO Chili sin carne er en meksikanskinspirert gryte med mye smak av kajennepepper, mild chili, paprika og hvitløk. Vil du tilsette andre grønnsaker enn anbefalt tilberedning? Prøv å bytte ut paprika eller bønner med mais, søtpotet, kikerter eller squash. Lett å like, lett å lage vegetarisk.
Pastøs kjøttglace av okse som er lett å dosere og justere. Nå glutenfri og uten allergener.
Gir 80 liter ferdig glace.
TORO Grønnsaksbolognese er en gryte inspirert av vegetarisk bolognese med smak av søte tomater, smaksrik basilikum og hvitløk. Vil du tilsette andre grønnsaker enn anbefalt tilberedning? Bytt ut gulrøtter, purre eller linser med squash, selleri eller aubergine. Lett å like, lett å lage vegetarisk.
En fyldig balsamicodressing med extra virgin olivenolje og gode urter.