Urter i olje provence

Pure av basilikum, persille, merian, timian, rosmarin og salvie i olje

Sodd

Trondhjems Sodd er en rask, enkel og velsmakende middag laget av gode råvarer.

Urter i olje pesto

Pure av fersk basilikum, hvitløk, havsalt, parmesan, pinjekjerner og olje

Urter i olje hvitløk

Pure av frisk hvitløk i olje

Risengrøt

Risengrøt har lenge vært en populær lørdagsgrøt. Til jul er dette for mange en selvskreven rett. I dag er også risengrøt hverdagsmat som smaker godt for store og små. Lett å like, lett å lage.

Lys lapskaus

Trondhjems lys lapskaus er en rask, enkel og velsmakende middag laget av gode råvarer.

Urter i olje basilikum

Pure av frisk basilikum, havsalt og solsikkeolje

Kjøttdeigsaus

TORO Kjøttdeigsaus er en mild tomatsaus, som passer til alle typer pasta eller ris. Tilsett en 1/2 hakket chili, et fedd hvitløk og litt ferske urter for en mer smaksrik saus. Lett å like, lett å lage.  

Kjøttglace kylling paste

Pastøs kjøttglace av kylling som er lett å dosere og justere. Perfekt som smaksbase eller smakstilsetter til supper, sauser eller gryter. Nå glutenfri og uten allergener. Gir 48 liter ferdig glace.

Kyllingsaus rosépepper

TORO Kyllingsaus Rosépepper har god peppersmak og er krydret for å passe spesielt godt til kylling og lyst kjøtt. Passer også utmerket til hvit fisk. Tilsett gjerne vårløk og friske urter. Lett å like, lett å lage.