Steaklet m/ost panert

Steaklet laget av svinekjøtt med saftige ostebiter.

Kanel hel

Kanel kommer fra eviggrønne trær som tilhører laurbærfamilien, og det er barken fra trærne som gir oss kanel. Kanel er et av de mest populære krydderne i Norge. TORO Krydderiet hel kanel er perfekt i indisk matlaging og i varme drikker som gløgg og glüwein. Lett å like, lett å lage.

Picnic Original

Smaksrikt svinekjøtt på boks. Kan spises både kald på smørbrød eller i salat, og varm i middagsretter. Produktet er merket med Nøkkelhullet.

Sjokoladeglasur langpanne

TORO sjokoladeglasur til langpanne er en deilig sjokoladeglasur med god smak av sjokolade og kaffe. Passer perfekt som topping på langpannekaker med rikelig innhold til å dekke hele overflaten. TORO sjokoladeglasur til langpanne er enkel å bruke så her er det kun fantasien som setter grenser på pynten.

Sukkerkulør

Sukkerkulør

Gulrotkake langpanne oppdelt

Ferdig langpannekake med konditorkvalitet

Brownies Langpanne

TORO Brownies Langpanne er en saftig og myk sjokoladekake med en deilig smak av sjokolade. Kaken er seig i midten og har en litt sprø overflate. TORO Brownies Langpanne fyller en hel langpanne (30 x 40 cm) og passer derfor perfekt til anledninger som bursdag eller større selskap. Server i kakestykker med et melisdryss over. TORO Brownies Langpanne gir ca. 20 kakestykker.

Pepper hvit malt

Hvit pepper brukes i farseretter av kjøtt og fisk. TORO Krydderiet hvit pepper kan også brukes i marinader, dressinger og sauser. Lett å like, lett å lage.

Brownies

TORO Brownies er en saftig og myk sjokoladekake med deilig smak av sjokolade. Kaken er seig i midten og har en litt sprø overflate. Perfekt til små og store anledninger som bursdag, dessert eller helgekos. Server i kakestykker med et melisdryss over. TORO Brownies gir ca. 12 kakestykker.

Allehånde malt

Allehånde kommer opprinnelig fra Vestindia og er tørkede bær fra myrtefamilien. Krydderet er mye brukt i baking, især krydderkaker. TORO Krydderiet Allehånde malt kan også brukes i grønnsakstuinger og i sauser til kjøtt og fisk. Lett å like, lett å lage.