Timian hel

Timian er en krydderurt med aromatisk smak og lukt. Navnet er avledet av det greske ordet for mot, «thymos». Timian kan gjerne koke lenge da den trenger tid på å frigi sin smak. TORO Krydderiet Timian kan brukes i farseretter og passer spesielt godt til vilt, lam, okse og kylling. Timian er uunnværlig i ertesuppen og passer godt til tomatsauser. Lett å like, lett å lage.

Sprøytepose

Sprøytepose til både varm- og kaldfylling

Sjokoladedrikk porsjon

Toro Rett i Koppen sjokoladesmak skal treffe alle aldere fra barn til voksen/eldre som trenger litt ekstra energi, eller bare har lyst på noe godt og varmt; På tur, på lesesalen, hjemme i sofakroken, eller på farten.

Kardemomme malt

Vikingene skaffet seg kardemomme fra handelsmenn i Konstantinopel for mer enn tusen år siden. TORO Krydderiet Kardemomme egner seg godt til krydring av søt mat, spesielt vafler og bakverk som boller og annen gjærbakst. Malt kardemomme er en viktig del av den indiske krydderpaletten og inngår i de fleste indiske matretter. Lett å like, lett å lage.

Fryseposer2

Solid frysepose til både varmt og kaldt

Potetmos med kjøtt

TORO Rett i koppen Potetmos med kjøtt gir deg en varmende pause. Passer perfekt når man vil ha noe raskt og enkelt, enten det er hjemme eller på farten. Et tradisjonelt og smaksrikt mellommåltid!

Karve

Karve smaker søtt, karakterisk og friskt. Karve er en av de plantene som er brukt lengst som krydderurt, i mer en 5000 år. I Norge er karve først og fremst brukt som krydder i surkål, pultost og i akevitt. Bruk gjerne TORO Krydderiet Karve i brød, kjøttfarser og supper, som ungarsk gulasj. Lett å like, lett å lage.

Fryseposer3

Solid frysepose til både varmt og kaldt

Pasta di Parma

TORO Rett i koppen Pasta Di Parma gir deg en varmende pause. Passer perfekt når man vil ha noe raskt og enkelt, enten det er hjemme eller på farten.

Pepper sort malt

Sort pepper er umoden frukt som er grønn eller orange av farge når den høstes. Pepperen soltørkes frem til den har en jevn, sort farge. TORO Krydderiet malt sort pepper er perfekt i marinader, til steking av fisk og kjøtt eller rett og slett som følgesvenn ved middagsbordet. Lett å like, lett å lage.