Sursild i biter

Marinert sildefilet i biter i en syrlig lake

Kyllinggryte Bali

Kremet kyllinggryte med smak av karri, eple og ananas. Kan serveres med kylling og svin, eller som vegetarisk gryte med grønnsaker.

Idun Tomatketchup

Idun Tomatketchup er proppfull av tomater og helt uten konserveringsmidler. Idun bruker faktisk 2 kilo tomater til 1 kilo Tomatketchup. Det høye innholdet av solmodne tomater er hemmeligheten bak den friske, gode Tomatketchupsmaken og den unike konsistensen som gjør at Idun Tomatketchup ligger perfekt på pølsa. Hele Norges favoritt siden 1960.

Piffikrydder kuvert

Smaksrikt krydder av god kvalitet

Vossafår

Vossafår er Noregs mest etne fårepølse. Pølsa er laga på Voss og har ein lang og spennande historie som starter heilt tilbake i 1937. Sjølv om mykje av arbeidet den gong var basert på manuelt arbeid, er sjølve oppskrifta og røykeprosessen nesten uendra. Vossafår er difor eit ekte norsk tradisjonsprodukt med ein unik smak.

Glutenfri Bali Kyllinggryte

TORO Fri Glutenfri Bali Kyllinggryte er en glutenfri, orientalsk, kremet gryte med mild smak av karri, eple og ananas. Gyten passer godt til kylling- og svinekjøtt. Serveringstips: Tilsett litt ananas, revet ingefær og dryss over hakkete mandler og koriander. Serveres gjerne med ris og salat.

Oksekraft paste

Pastøs oksekraft som er lett å dosere og justere. Perfekt som smaksbase og smakstilsetter til supper, sauser og gryter. Nå glutenfri og uten allergener.
Gir 70 liter ferdig kraft.

Vossafår

Vossafår er Noregs mest etne fårepølse. Pølsa er laga på Voss og har ein lang og spennande historie som starter heilt tilbake i 1937. Sjølv om mykje av arbeidet den gong var basert på manuelt arbeid, er sjølve oppskrifta og røykeprosessen nesten uendra. Vossafår er difor eit ekte norsk tradisjonsprodukt med ein unik smak.

Wrapspapir

Brunt grease proff Wrapspair i formatet 37x37cm med trykk

Rødvinssaus paste

En fyldig og klassisk saus som passer spesielt godt til oksekjøtt og stek. Den gode vinsmaken fremhever egensmaken i kjøttet.