Potetmos m/melk
En veldig god potetmos med melk til storkjøkkenbruk
En veldig god potetmos med melk til storkjøkkenbruk
Sei i en spennende og enda sunnere panering med 68% gulrøtter og 2% oliven. Forstekt for mindre stekesvinn. Nøkkelhullsmerket.
Juleansjosen lages av årets brislingfangst. Ansjosen fremstilles ved at brislingen legges på tønner i en lake krydret etter en gammel oppskrift fra 1911. Tønnene med ansjos, krydder og lake lagres deretter over flere måneder i et kjølerom inne i fjellet. Lagringen er avgjørende for den unike juleansjossmaken som for mange er symbolet på ekte jul.
TORO Kremet Skogsoppsuppe er en smaksrik soppsuppe med sjampinjong og kantarell. Suppen blir ekstra smakfull ved å tilsette crème fraîche og timianblader. Lett å like, lett å lage.
Tomatrelish med chili
Juleansjosen lages av årets brislingfangst. Ansjosen fremstilles ved at brislingen legges på tønner i en lake krydret etter en gammel oppskrift fra 1911. Tønnene med ansjos, krydder og lake lagres deretter over flere måneder i et kjølerom inne i fjellet. Lagringen er avgjørende for den unike juleansjossmaken som for mange er symbolet på ekte jul.
Finhakket laks med sitronpepper
Rundkornet grøtris til storkjøkkenbruk
Den originale Stabbur-Makrell i praktisk porsjonspakning som er perfekt til nista eller på tur. En skive dekker dagsbehovet for omega-3.
Langkornet middagsris