Potetmos m/melk

En veldig god potetmos med melk til storkjøkkenbruk

Sei grønnsakspanert forstekt

Sei i en spennende og enda sunnere panering med 68% gulrøtter og 2% oliven. Forstekt for mindre stekesvinn. Nøkkelhullsmerket.

Juleansjos

Juleansjosen lages av årets brislingfangst. Ansjosen fremstilles ved at brislingen legges på tønner i en lake krydret etter en gammel oppskrift fra 1911. Tønnene med ansjos, krydder og lake lagres deretter over flere måneder i et kjølerom inne i fjellet. Lagringen er avgjørende for den unike juleansjossmaken som for mange er symbolet på ekte jul.

Kremet skogsoppsuppe

TORO Kremet Skogsoppsuppe er en smaksrik soppsuppe med sjampinjong og kantarell. Suppen blir ekstra smakfull ved å tilsette crème fraîche og timianblader. Lett å like, lett å lage.

Salsa

Tomatrelish med chili

Juleansjos

Juleansjosen lages av årets brislingfangst. Ansjosen fremstilles ved at brislingen legges på tønner i en lake krydret etter en gammel oppskrift fra 1911. Tønnene med ansjos, krydder og lake lagres deretter over flere måneder i et kjølerom inne i fjellet. Lagringen er avgjørende for den unike juleansjossmaken som for mange er symbolet på ekte jul.

Laks finhakket m/sitronpepper

Finhakket laks med sitronpepper

Grøtris rundkornet

Rundkornet grøtris til storkjøkkenbruk

Grovhakket makrellfilet i tomatsaus porsjonspakninger

Den originale Stabbur-Makrell i praktisk porsjonspakning som er perfekt til nista eller på tur. En skive dekker dagsbehovet for omega-3.

Middagsris parboiled langkornet

Langkornet middagsris