Minipizza m/pepperoni

Scandinavian Bakery Minipizza med pepperoni er en saftig, sprø og smakfull minipizza. Pizzaen tines og serveres enkelt, og er lett å spise på farten uten noe søl! Egner seg godt for både storkjøkken, kiosk, bensinstasjon og deg med mindre kjøkken som vil servere god mat.

Squeezy Bringebærsyltetøy

Nora flaskesyltetøy gir deg den kjente, gode smaken av Nora syltetøy på en praktisk spruteflaske. Den er enkel å ha med på tur og er lett for barna å håndtere. Dette syltetøyet er helt uten klumper og er dermed barnas favoritt!

Glutenfri Grov Melblanding

TORO Fri Glutenfri Grov Melblanding er et glutenfritt mel til grov bakst som glutenfritt brød, scones eller rundstykker. Melet er uten hvetestivelse og kan brukes som vanlig mel i dine glutenfrie oppskrifter.

Jegergryte

TORO Jegergryte er en fyldig gryte med sjampinjong og tyttebær. Kan serveres med alle typer kjøtt, men smaker spesielt godt med viltkjøtt. Sett din egen vri på gryten ved å tilsette litt brunost og rørte tyttebær, eller litt kanel. Lett å like, lett å lage.

Tomtebrygg

Må lages i god tid før jul, og det tar omtrent 2 uker. Følg bruksanvisningen på flasken nøye. En liten flaske med Tomtebrygg gir ca. 20 liter ferdig brygg.

Brun saus med løk

TORO Brun saus med løk er en smakfull og klassisk saus som passer perfekt til kjøttretter som karbonader, kjøttkaker, stek og pølser. Tilsett 1/2 dl rømme og 2 ss rørte tyttebær for en mer kremet og frisk saus. Lett å like, lett å lage. 

Eddikessens Brun

Eddikessens brun.

Spaghetti à la Capri

En norsk middagsklassiker med cocktailpølser, capriboller og spaghetti i tomatsaus. Rask, enkel og god middag!

Brun saus original

TORO Brun saus er en av Norges mest brukte sauser til kjøtt og et godt utgangspunkt for å lage din egen saus. Prøv den til kjøttkaker, karbonade eller pølser. Tilsett 1 ss solbærsaft og 2 ss rømme for en ekstra frisk smak. Lett å like, lett å lage. 

Svolværpostei

Svolværpostei er et smørbart fiskepålegg basert på torskerogn og torskelever. Naturlig rik på D-vitamin og omega-3.