Firkantpizza Taco halvgastronorm
Firkantpizza Taco er ferdigtoppet pizza med en tomatsaus, ost, taco kjøttdeig, løk, rød paprika og toppet med nacho chips.
Firkantpizza Taco er ferdigtoppet pizza med en tomatsaus, ost, taco kjøttdeig, løk, rød paprika og toppet med nacho chips.
Juleansjosen lages av årets brislingfangst. Ansjosen fremstilles ved at brislingen legges på tønner i en lake krydret etter en gammel oppskrift fra 1911. Tønnene med ansjos, krydder og lake lagres deretter over flere måneder i et kjølerom inne i fjellet. Lagringen er avgjørende for den unike juleansjossmaken som for mange er symbolet på ekte jul.
Ferdig paibunn til din egenkomponerte pai
Den originale Stabbur-Makrell i praktisk porsjonspakning som er perfekt til nista eller på tur.
TORO Saus til stek er en klassisk brun saus til alt av stekt kjøtt. Prøv den til svin, lam, oksestek og kalkun, og hev smaken ved å tilsette litt av stekesjyen, solbærsaft eller fløte rett før servering. Lett å like, lett å lage.
Nora flaskesyltetøy gir deg den kjente, gode smaken av Nora syltetøy på en praktisk spruteflaske. Den er enkel å ha med på tur og er lett for barna å håndtere. Dette syltetøyet er helt uten klumper og er dermed barnas favoritt!
Må lages i god tid før jul, og det tar omtrent 2 uker. Følg bruksanvisningen på flasken nøye. En liten flaske med Tomtebrygg gir ca. 20 liter ferdig brygg.
TORO Kantarell og sjampinjongsaus er en klassisk soppsaus som passer spesielt godt til lyst kjøtt, koteletter og som utgangspunkt for din egen saus til viltkjøttet. Tilsett litt blåmuggost for en mer pikant smak. Lett å like, lett å lage.
Paien som alltid er like populær
Finhakket filet i tomatsaus