Kajennepepper malt

Kajennepepper er et pikant krydder som kommer fra modne chilifrukter. TORO Krydderiet Kajennepepper egner seg godt til kraftige kjøttretter og tomatsauser til pasta. Kajennepepper er dessuten uunnværlig i rettene bacalao (klippfisk i tomat m/løk og poteter) og til den spanske nasjonalretten paella. Lett å like, lett å lage.

Potetmos

En veldig god potetmos til storkjøkkenbruk

Vegetar Boller

Stabburet vegetarboller er laget for deg som vil ha et godt og smakfullt alternativ til kjøtt. Passer perfekt for hele familien i pasta, salater og alle andre retter du vanligvis ville brukt kjøttboller.

Estragon

Estragon er en urt som forsiktig brukt fremhever smaken av andre urter, men svært lett vil dominere. Estragon brukes mye i det franske kjøkken, og den mest kjente brukes av estragon er i bearnaisesaus. TORO Krydderiet Estragon passer til kylling, svin- og kalvekjøtt, gryterett, i salater, egg- og fiskeretter. Estragon er også ypperlig i dressinger, oljer og sauser. Lett å like, lett å lage.

Potetmos m/melk

En veldig god potetmos med melk til storkjøkkenbruk

Vegetar Nuggets

Stabburet Vegetarnuggets er laget for deg som vil ha et godt og smakfullt alternativ til kjøtt. Passer perfekt til wraps, siderett eller som en hovedrett hele familien garantert vil elske.

Pulled Vegetar

Stabburet Pulled Vegetar er ett 100% plantebasert og glutenfritt alternativ til den populære pulled pork. Produktet passer perfekt på pizza, i wraps, salater, burger eller hva du måtte ønske.

Tandoori Masala

Masala betyr krydderblanding. Tandoori Masala er en krydderblanding som har fått sitt navn fra den særegne indiske leirovnen «Tandoor». TORO Krydderiet Tandoori Masala gir en syrlig smak. Oftest røres denne krydderblandingen ut i yoghurt før man pensler kjøttet eller fisken. Krydderet kan også strøs direkte på kjøttet. Lett å like, lett å lage.

Salsa

Tomatrelish med chili

Vegan Mayo Base

Idun' Vegan Mayo Base 10kg er en kremet og nøytral vegansk majones laget på erteprotein, som lar kokken bestemme smak og konsistens. Et springbrett for å skape unike og smaksrike plantebaserte måltider.