Grøtris familiepakning

Risgrøt har lenge vært en populær lørdagsgrøt. Til jul er dette for mange en selvskreven rett. I dag er også risgrøt hverdagsmat som er enkel å lage og smaker godt for store og små. Benytt gjerne grøten til å lage riskrem servert med ulike frukter eller rød saus.

Pariser Rødbeter

Dette er folkefavoritten! Det er en søtere type rødbeter, og smaker friskt av gode, norske kvalitetsrødbeter. Perfekt på brødskiven!

Risgrøt 5min

Risgrøt har lenge vært en populær lørdagsmiddag. Til jul er dette for mange en selvskreven rett. I dag er også risgrøt hverdagsmat som er enkel å lage og smaker godt for store og små. Benytt gjerne grøten til å lage riskrem servert med ulike frukter eller rød saus.

Pariser Agurker

En søt type sylteagurker. Prøv dem på brødskiven sammen med Stabburet Leverpostei.

Risgrøt

Geisha grøtris er rundkornet ris som gir den ekte, gode risengrynsmaken. Server med kanel, sukker og smørøye!

Skivede Agurker

Dette er Norges mest spiste sylteagurker! De er gode på hamburgere, ved siden av ulike middagsretter og kan gi ekstra smak på brødskiven.

Garam Masala

Navnet Garam Masala betyr «sterke krydder», og er en av de viktigste krydderblandingene i det indiske kjøkkenet. Den brukes i de fleste grønnsak- og kjøttretter som krever sterk smak. TORO Krydderiet Garam Masala er et aromatisk og smaksrikt krydder med tydelig karakter av kardemomme og spiskummin. Garam Masala tilsettes på slutten av koketiden. Man drysser den over maten slik at lukten blander seg med dampen fra maten og krydderaromaen trekker inn i retten. Lett å like, lett å lage.

Surkål

Folkefavoritten! Norges mest spiste surkål – smaker slik ekte surkål skal smake. Den smaker herlig til både kjøttkaker og pølser.

Supreme rapsolje m/smørsmak

Flytende flerumettet matfett

Hjemmelaget Surkål

Nora Hjemmelaget Surkål er en nydelig variant med frisk smak av epler som gjør at surkålen blir noe friskere og søtere, akkurat som i de gode gamle oppskriftene.