Tomatsild i biter
Marinert sildefilet i biter i en fyldig tomatsaus.
Marinert sildefilet i biter i en fyldig tomatsaus.
Ferdig saus
TORO Spagettisaus er en favoritt til alt av pastaretter. Mildt krydret med god tomatsmak er den også et godt utgangspunkt for å lage din egen pastasaus – tilsett for eksempel litt limesaft, ferske urter og finhakket fennikel. Lett å like, lett å lage.
Marinert sildefilet i biter i en syrlig lake.
Ferdig saus
TORO Krydderiet Provencekrydder smaker nydelig til lam, svin, kylling, fisk og skalldyr. Provencekrydder er velegnet også i dressinger og marinader. Bland provencekrydder i litt olje og pensle kjøttet mot slutten av steketiden. Passer ypperlig til coq au vin og andre gryter av fjørfe, samt til kryddersmør. Brukes gjerne sammen med hvitløk. Lett å like, lett å lage.
TORO Tomatsaus er en grunnsaus som både passer som den er til pølser og annen kjøttmat, men også som en base for å lage din egen tomatbaserte saus. Tilsett litt fersk chili, timiam og oregano for en mer smaksrik saus. Lett å like, lett å lage.
Marinert sildefilet i biter i en kremet karrisaus.
TORO Parisienne fiskesaus er en mild og frisk saus som passer både til rød og hvit fisk. Passer spesielt godt til stekt fisk, fiskekaker og pasta. Erstatt melk med 1 dl crème fraîche for en friskere saus. Lett å like, lett å lage.
Marinert sildefilet i biter i en fyldig tomatsaus.