XL bratwurst lettrøkt

XL Lettrøkt Bratwurst 150g

Paprika malt

Paprika er mye brukt som farge og smaksgiver til kjøtt, osteretter og grillet kylling. Den brukes også mye til sauser og supper av fisk og skalldyr. La maten grille nesten ferdig før du krydrer med TORO Krydderiet malt paprika. Da får du den ønskede gylne fargen og du unngår at den blir brent. Lett å like, lett å lage.

Mr. Lee nudler Kopp Kjøttsmak

Mr. Lee koppnudler med kjøttsmak passer perfekt når man vil ha et enkelt og smakfullt mellommåltid. Tilsett kokende vann og spis rett fra koppen!

Tomtegløgg

Hele Norges favorittgløgg! En smaksrik gløgg hvor det er tilsatt ekte krydderekstrakt av allehånde, kardemomme, nellik og kanel.

Kålrabistappe

Kålrabistappemix til storkjøkkenbruk

Mr. Lee nudler m/Kjøttsmak

Mr. Lee nudler med kjøttsmak passer perfekt når man vil ha et enkelt og smakfullt mellommåltid. Spis alene eller sammen med andre matretter

Tomtegløgg ekstra kryddersmak

En smaksrik gløgg hvor det er tilsatt ekte krydderekstrakt av allehånde, kardemomme, nellik og kanel.

Mr. Lee nudler m/Kyllingsmak

Mr. Lee nudler med kyllingsmak passer perfekt når man vil ha et enkelt og smakfullt mellommåltid. Spis alene eller sammen med andre matretter

Laurbærblad hele

Lukten av laurbærblad er aromatisk og karakterisk, og kommer spesielt fram når bladene knuses. Laurbærblad er blitt kjent i all europeisk kokekunst i «bouguet garni» som er en blanding av laurbærblad, persille og timian ved koking av kraft til sauser og supper. Ellers brukers laurbærblad i kokevannet til fisk, er uunnværlig i syltet laks, makrell og velegnet ved koking av kjøtt. TORO Krydderiet Laurbærblad egner seg også godt i marinader. Lett å like, lett å lage.

Hvit saus original

TORO Hvit saus er en grunnsaus med stort bruksområde. Den passer perfekt som saus til fiskeboller eller fiskekaker, men også som bechamelsaus i lasagne eller som en base for din egen fiskesaus. Tilsett en eggeplomme like før servering for en fyldigere saus. Lett å like, lett å lage.