Brun lapskaus

Trondhjems brun lapskaus er en rask, enkel og velsmakende middag laget av gode råvarer.

Urter i olje provence

Pure av basilikum, persille, merian, timian, rosmarin og salvie i olje

Sodd

Trondhjems Sodd er en rask, enkel og velsmakende middag laget av gode råvarer.

Parisienne fiskesaus til stekt fisk

TORO Parisienne fiskesaus er en mild og frisk saus som passer både til rød og hvit fisk. Passer spesielt godt til stekt fisk, fiskekaker og pasta. Erstatt melk med 1 dl crème fraîche for en friskere saus. Lett å like, lett å lage. 

Urter i olje pesto

Pure av fersk basilikum, hvitløk, havsalt, parmesan, pinjekjerner og olje

Urter i olje hvitløk

Pure av frisk hvitløk i olje

Risengrøt

Risengrøt har lenge vært en populær lørdagsgrøt. Til jul er dette for mange en selvskreven rett. I dag er også risengrøt hverdagsmat som smaker godt for store og små. Lett å like, lett å lage.

Lys lapskaus

Trondhjems lys lapskaus er en rask, enkel og velsmakende middag laget av gode råvarer.

Urter i olje basilikum

Pure av frisk basilikum, havsalt og solsikkeolje

Kjøttdeigsaus

TORO Kjøttdeigsaus er en mild tomatsaus, som passer til alle typer pasta eller ris. Tilsett en 1/2 hakket chili, et fedd hvitløk og litt ferske urter for en mer smaksrik saus. Lett å like, lett å lage.