Glutenfri Bergensk Fiskesuppe

TORO Fri Glutenfri Bergensk Fiskesuppe er en glutenfri kremet fiskesuppe med biter av gulrot, purre og gressløk. Suppen passer perfekt med biter av fisk og skalldyr. Serveres med glutenfritt brød.

Skivede Rødbeter

Klassikeren vi alle kjenner! Rødbetene er søte og friske på smak, og passer like godt i salaten som på skiven.

Pariser Rødbeter

Dette er folkefavoritten! Det er en søtere type rødbeter, og smaker friskt av gode, norske kvalitetsrødbeter. Perfekt på brødskiven!

Oregano

Oregano er en viltvoksende plante som trives aller best i middelhavsområdene, men finnes til og med i Norge. Oregano brukes hovedsakelig i pizza og pastaretter, da krydderet passer godt til retter av tomat og ost. TORO Krydderiet Oregano kan også brukes i farseretter og på grillet kjøtt, stekt kylling, svinekjøtt og kalvekjøtt. Oregano egner seg også i en del supper, i retter med lammekjøtt og til sauser til stekt fisk. Lett å like, lett å lage.

Chili con Carne Bowl

Chili con carne bowl er en gryte med smak av chili, kajennepepper, spisskummen, koriander og hvitløk. Gryten passer til kjøttdeig eller bønner og serveres med ris. Lett å like, lett å lage.

Grillkrydder

TORO Krydderiet Grillkrydder passer perfekt til alt stekt og grillet kjøtt. Bland olje og grillkrydder og pensle kjøttet under grillingen eller stekingen. Lett å like, lett å lage.

Pariser Agurker

En søt type sylteagurker. Prøv dem på brødskiven sammen med Stabburet Leverpostei.

Pizzakrydder

Smaksrikt krydder av god kvalitet

Skivede Agurker

Dette er Norges mest spiste sylteagurker! De er gode på hamburgere, ved siden av ulike middagsretter og kan gi ekstra smak på brødskiven.

Gressløk

Gressløk er en aromatisk grønnsak som har vært brukt i Norge siden middelalderen. TORO Krydderiet Gressløk passer perfekt i egg- og osteretter, som eggerøre og omelett, i tillegg til silderetter, grønnsaker og gratenger. Egner seg også godt i urtesmør, rømme og sauser. Lett å like, lett å lage.