Seibiff m/løk forstekt

Vår stolthet! Seifilet av toppkvalitet, brettet og håndvendt i mel

Provencekrydder

TORO Krydderiet Provencekrydder smaker nydelig til lam, svin, kylling, fisk og skalldyr. Provencekrydder er velegnet også i dressinger og marinader. Bland provencekrydder i litt olje og pensle kjøttet mot slutten av steketiden. Passer ypperlig til coq au vin og andre gryter av fjørfe, samt til kryddersmør. Brukes gjerne sammen med hvitløk. Lett å like, lett å lage.

Lofoten Fiskesuppe

En klassisk fiskesuppe som inneholder blant annet reker, gulrot og potet.

Vegetar Nuggets

Skikkelig digge, plantebaserte nuggets, basert på erteprotein. Utsiden er sprø og crunchy, innsiden saftig og smakfull.

Hvitløkspepper hel

Hvitløkspepper er en blanding av svart pepper og hvitløk, som egner seg til all slags matlaging. TORO Krydderiet Hvitløkspepper er ypperlig til all stekt og grillet mat; så vel fisk som kjøtt hvor man ønsker en distinkt smak av hvitløk og pepper. Krydderet passer også perfekt i salater og salatdressinger sammen med litt olivenolje. Lett å like, lett å lage.

Vegetar Boller

Smaksrike, plantebaserte boller laget av erteprotein. Helt spiseklare og perfekt til salatbaren, i bowls, med pasta og mye mer!

Miks for ovnsgratinert kylling

TORO Miks for ovnsgratinert kylling er en kremet saus med en mild smak av sitron, hvitløk og persille. Blandes og puttes rett i ovnen. Lett å like, lett å lage.

Piffikrydder

TORO Krydderiet Piffikrydder passer perfekt til steking av kjøtt, pølse, fisk, egg og poteter samt til pytt-i-panne. Piffi er også velegnet som grillkrydder til kjøtt. Lett å like, lett å lage.

Vegetar Farse

Stabburet Vegetar Farse er en 100% plantebasert erstatning for kjøttdeig. Farsen er den perfekte kjøttdeigerstatter som hjelper deg å redusere kjøttinntaket uten å gå på bekostning av smak.

Risgrøt

TORO Risgrøt er en deilig risgrøt laget etter tradisjonell oppskrift, og smaker som hjemmelaget. Toppingpose med sukker og kanel følger også med. Ferdig på kun 3 minutter i mikro.