Kjøttglace kalv lys paste
Pastøs kjøttglace av kalv som er lett å dosere og justere. Perfekt som smaksbase eller smakstilsetter til supper, sauser eller gryter. Nå glutenfri og uten allergener.
Gir 50 liter ferdig glace.
Pastøs kjøttglace av kalv som er lett å dosere og justere. Perfekt som smaksbase eller smakstilsetter til supper, sauser eller gryter. Nå glutenfri og uten allergener.
Gir 50 liter ferdig glace.
Nora Husholdningssaft er en fruktig, fyldig og sødmerik saft laget på druer, epler og jordbær.
Hvit pepper brukes i farseretter av kjøtt og fisk. TORO Krydderiet hvit pepper kan også brukes i marinader, dressinger og sauser. Lett å like, lett å lage.
Pastøs kjøttglace av okse som er lett å dosere og justere. Nå glutenfri og uten allergener.
Gir 80 liter ferdig glace.
TORO Pasta Carbonara er en pastarett med ostesaus og kvernet pepper, laget etter italiensk oppskrift. Den inneholder pastarør og en lys ostesaus med eggeplomme, persille og grovkvernet sort pepper. Tilsett gjerne litt sprøstekt bacon. En populær pastarett for hele familien! Lett å like, lett å lage.
Allehånde kommer opprinnelig fra Vestindia og er tørkede bær fra myrtefamilien. Krydderet er mye brukt i baking, især krydderkaker. TORO Krydderiet Allehånde malt kan også brukes i grønnsakstuinger og i sauser til kjøtt og fisk. Lett å like, lett å lage.
En fyldig balsamicodressing med extra virgin olivenolje og gode urter.
TORO Pasta di Parma er en pastarett med ostesaus og utter, laget etter italiensk oppskrift. Den inneholder pasta og en mild ostesaus krydret med oregano, rosmarin, estragon og basilikum. En populær pastarett for hele familien! Lett å like, lett å lage.
Sukkerkulør fremstilles ved karamellisering av sukker. Brukes i saus, suppe og gryte for å gi en innbydende brunfarge.
En mild allround-dressing med persille, dill og paprika.