Fiskebuljong saltredusert
Saltredusert kraft i lettoppløselig pulver. Kraften har et stor bruksområde og passer perfekt i suppe, saus, gryte og til smakssetting av fisk- og skalldyrretter.
Gir 100 liter ferdig ublandet buljong.
Saltredusert kraft i lettoppløselig pulver. Kraften har et stor bruksområde og passer perfekt i suppe, saus, gryte og til smakssetting av fisk- og skalldyrretter.
Gir 100 liter ferdig ublandet buljong.
Muskat var et verdsatt krydder i middelalderen, og et halvt kilo var på 1300-tallet like mye verdt som tre sauer eller en ku. TORO Krydderiet Muskat passer fint i hvite sauser, fiskegrateng, fiskefarser, potetmos og farser av kjøtt. I husholdningen ellers er muskatnøtt naturlig å bruke i kålstuing, grønnsakstuinger, potetmos og i fisk- og kjøttsauser. Muskatnøtt er uunnværlig i bechamelsausen til lasagne. Prøv gjerne revet muskatnøtt over smørstekt spinat, perfekt til grillet fisk. Lett å like, lett å lage.
For deg som liker å lage sursilden selv er TORO Krydderiet Sursildkrydder den ideelle krydderblandingen. Den består av sort pepper, sennepsfrø, nellik og allehånde, og gir den helt riktige smaken av god hjemmelaget sursild. Lett å like, lett å lage.
Fru Bennett's appelsinmarmelade er en typisk engelsk appelsinmarmelade, med den klassiske, bitre smaken akkurat slik som en ekte engelsk marmelade skal være.
Saltredusert kraft i lettoppløselig pulver. Passer perfekt som base til supper, saus og gryter.
Gir 94 liter ferdig utblandet buljong.
Ingefær er et aromatisk krydder med karakteristisk smak, som er godt kjent fra det asiatiske kjøkken. TORO Krydderiet Malt ingefær passer godt i marinader for svin, kylling og and. Krydderet er også mye brukt i bakverk, pepperkaker, ingefærnøtter, honning kake, og krydderkaker. Lett å like, lett å lage.
Smaksrikt krydder av god kvalitet
Høykonsentrert flytende skalldyrfond med en ren og karakteristisk smak av skalldyr som reke og krabbe. Passer perfekt i suppe, saus, gryte og til smaksetting av fisk- og skalldyrretter.
Gir 28 liter ferdig kraft.
Vanilje kommer fra vaniljeplanten, som tilhører orkideslekten. Vanilje er en klassisk smak i dessert og bakverk. TORO Krydderiet Vaniljestang er en selvfølge i karamellpudding, creme brule, vaniljeis og vaniljekrem. For mest mulig smak bør hele vaniljestangen brukes; snitt vaniljestangen på langs, skrap ut frøene og bruk begge deler. TORO krydderiets vaniljestenger er spesielt håndplukket for det norske markedet. Lett å like, lett å lage.
TORO Pasta di Parma er en pastarett med ostesaus og utter, laget etter italiensk oppskrift. Den inneholder pasta og en mild ostesaus krydret med oregano, rosmarin, estragon og basilikum. Lett å like, lett å lage.