Erter, kjøtt og flesk
Trondhjems Erter, kjøtt og flesk er en rask, enkel og velsmakende middag laget av gode råvarer.
Trondhjems Erter, kjøtt og flesk er en rask, enkel og velsmakende middag laget av gode råvarer.
TORO Rotmos er en fantastisk enkel måte å spise grønnsaker på og inneholder hele 74 % potet, kålrabi, gulrot, pastinakk og selleri. Passer perfekt til pølser, kylling, hvit fisk og kjøtt. Lett å like, lett å lage.
Den originale Stabburet Leverpostei med samme gode smak helt siden 1949. Alle barnas favoritt ble oppfunnet av pølsemaker Ole Sigvardsen fra Stavanger. Posteien er saftig, smøremyk og naturlig rik på jern.
En fyldig balsamicodressing med med extra virgin olivenolje, kvernet pepper og hvitløk.
Tex-mex porsjonslasagne
TORO Ertestuing er den originale ertestuingen siden 1963. Tilbehør til de mest tradisjonsrike norske måltider. Et selvskreventtilbehør til kjøttkaker, men passer også utmerket til torsk, lutefisk, fiskekaker og pølser. Tilsett litt sukker for mer sødme. Lett å like, lett å lage.
Den originale Stabburet Leverpostei med samme gode smak helt siden 1949. Alle barnas favoritt ble oppfunnet av pølsemaker Ole Sigvardsen fra Stavanger. Posteien er saftig, smøremyk og naturlig rik på jern.
Vegetarlasagne i porsjonstykker
TORO Raspeballer er norsk mattradisjon som passer til saltet fårekjøtt, pølse og bacon – gjerne med TORO Kålrabistappe til. Lett å like, lett å lage.
Grandiosa Delux er en helt ny pizzaserie med luftig, saftig og knasende sprø bunn! Grandiosa Delux Grillkylling er toppet med saftig kylling, tomat og rødløk, norske oster, krydderkrem og en skikkelig digg tomatsaus. For mer saftighet, smak og krønsj i hver bit!