Hamburger original
Den originale hamburgeren som har satt standarden i markedet. Hamburgeren har saftig og ren kjøttsmak, og høy kjøttandel.
Den originale hamburgeren som har satt standarden i markedet. Hamburgeren har saftig og ren kjøttsmak, og høy kjøttandel.
TORO Krydderiet Kyllingkrydder er en deilig krydderblanding som passer perfekt til grillet, stekt eller ovnsstekt kylling. Kyllingkrydder er også et fint alternativ til allround- eller grillkrydder. Lett å like, lett å lage.
TORO Fri Glutenfri Brun Saus er perfekt når du trenger en glutenfri saus til middagen. Lettvint å lage, og god på smak! Sausen er også Lav Fodmap.
Den originale hamburgeren som har satt standarden i markedet. Hamburgeren har saftig og ren kjøttsmak, og høy kjøttandel.
Kajennepepper er et pikant krydder som kommer fra modne chilifrukter. TORO Krydderiet Kajennepepper egner seg godt til kraftige kjøttretter og tomatsauser til pasta. Kajennepepper er dessuten uunnværlig i rettene bacalao (klippfisk i tomat m/løk og poteter) og til den spanske nasjonalretten paella. Lett å like, lett å lage.
TORO Hjemmelaget pizzabunn litt grovere, er en ferdig melmiks til en langpannepizza. Du trenger kun å tilsette vann. Pizzabunnen er rik på fiber og inneholder 30% fullkorn. Ferdig pizza på 25 minutter. Passer godt sammen med TORO Pizzafyll og er perfekt til hele familien. Lett å like, lett å lage.
Den originale hamburgeren som har satt standarden i markedet. Hamburgeren har saftig og ren kjøttsmak, og høy kjøttandel.
Vår aller beste hamburger. En tykk, mør og saftig Angusburger med hjemmelaget utseende.
Estragon er en urt som forsiktig brukt fremhever smaken av andre urter, men svært lett vil dominere. Estragon brukes mye i det franske kjøkken, og den mest kjente brukes av estragon er i bearnaisesaus. TORO Krydderiet Estragon passer til kylling, svin- og kalvekjøtt, gryterett, i salater, egg- og fiskeretter. Estragon er også ypperlig i dressinger, oljer og sauser. Lett å like, lett å lage.
TORO Miks for ovnsgratinert laks er en kremet fiskesaus med en lys farge og en mild smak av gulrot, sitron, dill og gressløk. Blandes og puttes rett i ovnen. Lett å like, lett å lage.