Fiskesuppe paste

En deilig fiskesuppe med bl.a. sei, pastinakk og purre

Flatbrød Hjemmebakt

MORS Hjemmebakte Flatbrød er bakt på et tradisjonelt vis som gir flatbrødet knasende flak og en deilig hjemmebakt smak. Det er sunt og godt tilbehør både til kjøtt og fisk, og passer like godt til hverdags som fest. Prøv MORS Hjemmebakte Flatbrød til tapas eller som kjeks til ostefat.

Juleansjos

Juleansjosen lages av årets brislingfangst. Ansjosen fremstilles ved at brislingen legges på tønner i en lake krydret etter en gammel oppskrift fra 1911. Tønnene med ansjos, krydder og lake lagres deretter over flere måneder i et kjølerom inne i fjellet. Lagringen er avgjørende for den unike juleansjossmaken som for mange er symbolet på ekte jul.

Sei grønnsakspanert forstekt

Sei i en spennende og enda sunnere panering med 68% gulrøtter og 2% oliven. Forstekt for mindre stekesvinn. Nøkkelhullsmerket.

Laks finhakket m/sitronpepper

Finhakket laks med sitronpepper

Sjysaus

En populær saus til kjøtt og et perfekt utgangspunkt for å lage din egen saus

Sei cordon bleu m/ost & kalkun sprøbakt

Deilig sprøbakt sei med Cordon Bleu- og kalkunfyll. Smaksrik og glutenfri!

Grovhakket makrellfilet i tomatsaus porsjonspakninger

Den originale Stabbur-Makrell i praktisk porsjonspakning som er perfekt til nista eller på tur. En skive dekker dagsbehovet for omega-3.

Minipizza m/pepperoni

Scandinavian Bakery Minipizza med pepperoni er en saftig, sprø og smakfull minipizza. Pizzaen tines og serveres enkelt, og er lett å spise på farten uten noe søl! Egner seg godt for både storkjøkken, kiosk, bensinstasjon og deg med mindre kjøkken som vil servere god mat.

Brun saus kok & kjøl

Klassisk brun middagssaus tilpasset sous vide produksjon.