Estragon

Estragon er en urt som forsiktig brukt fremhever smaken av andre urter, men svært lett vil dominere. Estragon brukes mye i det franske kjøkken, og den mest kjente brukes av estragon er i bearnaisesaus. TORO Krydderiet Estragon passer til kylling, svin- og kalvekjøtt, gryterett, i salater, egg- og fiskeretter. Estragon er også ypperlig i dressinger, oljer og sauser. Lett å like, lett å lage.

Tomtegløgg

Hele Norges favorittgløgg! En smaksrik gløgg hvor det er tilsatt ekte krydderekstrakt av allehånde, kardemomme, nellik og kanel.

Carbonara

TORO Rett i koppen Carbonara gir deg en varmende pause. Passer perfekt når man vil ha noe raskt og enkelt, enten det er hjemme eller på farten. Klem sammen til en kopp, varm og nyt!

Tomtegløgg ekstra kryddersmak

En smaksrik gløgg hvor det er tilsatt ekte krydderekstrakt av allehånde, kardemomme, nellik og kanel.

Bearnaisesaus ferdig

Ferdig saus

Tandoori Masala

Masala betyr krydderblanding. Tandoori Masala er en krydderblanding som har fått sitt navn fra den særegne indiske leirovnen «Tandoor». TORO Krydderiet Tandoori Masala gir en syrlig smak. Oftest røres denne krydderblandingen ut i yoghurt før man pensler kjøttet eller fisken. Krydderet kan også strøs direkte på kjøttet. Lett å like, lett å lage.

Rosmarin

Det er bladene på rosmarinbusken som brukes som krydder. Rosmarin har en sterk og dominerende smak. Dette gjør at rosmarinen skal brukes i retter som tåler kraftig smak. TORO Krydderiet Rosmarin står svært godt til fet mat og er glimrende i viltretter, fet fisk, potetretter og spesielt til retter av lam eller sau. Rosmarin gir også en spennende og litt ny vri på pizza- og pastasausen. Lett å like, lett å lage.

Hvit saus original

TORO Hvit saus er en grunnsaus med stort bruksområde. Den passer perfekt som saus til fiskeboller eller fiskekaker, men også som bechamelsaus i lasagne eller som en base for din egen fiskesaus. Tilsett en eggeplomme like før servering for en fyldigere saus. Lett å like, lett å lage. 

Flatbrød hjemmebakt

MORS Hjemmebakte Flatbrød er bakt på en tradisjonelt hvis som gir flatbrødet knasende flak og en deilig hjemmebakt smak. Det er sunt og godt tilbehør både til kjøtt og fisk, og passer like godt til hverdags som fest. Prøv MORS Hjemmebakte Flatbrød til tapas eller som kjeks til ostefat.

Valmuefrø blå

Valmuefrø er et dekorativt og smakfullt frø til bakverk, spesielt velegnet til horn og rundstykker. TORO Krydderiet Valmuefrø har en nøttelignende smak som kommer spesielt til sin rett når den ristes lett i pannen. Den samme smaken kommer også frem når frøene blir brukt som pynt på brødbakst. Lett å like, lett å lage.