Fiskesuppe paste

En deilig fiskesuppe med bl.a. sei, pastinakk og purre

Rødkål

Rødkål er et godt tilbehør, og gir farge til de tradisjonsrike norske matrettene. Prøv også rødkål kaldt til kalkunsteken eller smørbrødet!

Kyllingkrydder

TORO Krydderiet Kyllingkrydder er en deilig krydderblanding som passer perfekt til grillet, stekt eller ovnsstekt kylling. Kyllingkrydder er også et fint alternativ til allround- eller grillkrydder. Lett å like, lett å lage.

Carbonarasaus

En deilig italiensk saus perfekt til pastaretter

Schnitzel panert

Schnitzel av førsteklasses svinekjøtt

Kajennepepper malt

Kajennepepper er et pikant krydder som kommer fra modne chilifrukter. TORO Krydderiet Kajennepepper egner seg godt til kraftige kjøttretter og tomatsauser til pasta. Kajennepepper er dessuten uunnværlig i rettene bacalao (klippfisk i tomat m/løk og poteter) og til den spanske nasjonalretten paella. Lett å like, lett å lage.

Grandiosa Uten Paprika

Norges favorittpizza med den den klassiske Grandiosasmaken – men uten paprika for dem som liker det best.

Pastasaus basilikum og ost

En kremet og fyldig ostesaus med distinkt smak av basilikum

Estragon

Estragon er en urt som forsiktig brukt fremhever smaken av andre urter, men svært lett vil dominere. Estragon brukes mye i det franske kjøkken, og den mest kjente brukes av estragon er i bearnaisesaus. TORO Krydderiet Estragon passer til kylling, svin- og kalvekjøtt, gryterett, i salater, egg- og fiskeretter. Estragon er også ypperlig i dressinger, oljer og sauser. Lett å like, lett å lage.

Grove pannekaker med havre

TORO grove pannekaker med havre passer like godt til frokost som til middag, og er nå helt uten tilsatt sukker. Tilsett kun vann og bland sammen. Server TORO grove havrepannekaker med syltetøy eller brunost, eller det du liker aller best. En pakke TORO grove pannekaker med havre gir ca. 8 pannekaker.