Mac 'n' Cheese
TORO Mac'n Cheese er en klassisk amerikansk rett med makaroni og cheesy ostesaus med tre typer ost. Ferdig på kun 3 minutter i mikro.
TORO Mac'n Cheese er en klassisk amerikansk rett med makaroni og cheesy ostesaus med tre typer ost. Ferdig på kun 3 minutter i mikro.
Grov pølse med tydelige biter av løk og gressløk.
Smaksrikt krydder av god kvalitet
Risgrøt har lenge vært en populær lørdagsgrøt. Til jul er dette for mange en selvskreven rett. I dag er også risgrøt hverdagsmat som smaker godt for store og små. Benytt gjerne grøten til å lage rislapper og server med syltetøy. Snarkokt RisenGrøt fra TORO er rask å tilberede med kun 5 min. koketid. Lett å like, lett å lage.
Grovere leverpostei med mer smak enn originalen
Sort pepper er umoden frukt fra pepperplanten som er grønn eller orange av farge når den høstes. Pepperen soltørkes frem til den har en jevn, sort farge. TORO Krydderiet hel sort pepper brukes i fårikål, i krafter og til sylting. Ellers er sort pepper det vanligste å ha i pepperkvernen og passer ypperlig til biff. Lett å like, lett å lage.
Smaksfull gryte rik på garnityr
Stabburet Grovere Leverpostei i praktiske porsjonsbegre, alltid like fersk! Grovere er en smaksvariant til dem som ønsker litt mer smak. Grovere er en mindre finmost postei med litt mer krydder og litt mer smak. Den er saftig og smøremyk, og som originalen naturlig rik på jern.
Navnet basilikum kommer fra greske basilikos, som betyr kongelig eller mektig. TORO Krydderiet Basilikum passer spesielt godt til alle tomatretter, og dermed også til pizza og pasta. Den kan brukes både i tomatsauser og ostesauser. Basilikum går meget godt sammen med hvitløk. Det kan være verdt å merke seg tipset om å avrunde smaken av basilikum med farin, honning eller sirup i sauser eller marinader. Basilikum egner seg dessuten godt i retter av kylling, kalv og svin, samt i salatdressinger. Tilsett basilikum mot slutten av koketiden. Lett å like, lett å lage.
Norges første Tomatketchup med Nøkkelhullsmerket! Verken tilsatt sukker eller kunstig søtning. Inneholder 68% mindre sukkerarter og 58% mindre salt enn gjennomsnittet for ketchup, og jeg er selvfølgelig helt uten konserveringsmiddel. Smaken er naturligvis litt mindre søt, men ekstra søte og solmodne tomater sikrer gode smaken av Idun Tomatketchup.