Sursild i biter

Marinert sildefilet i biter i en syrlig lake.

Pepper sort malt

Sort pepper er umoden frukt som er grønn eller orange av farge når den høstes. Pepperen soltørkes frem til den har en jevn, sort farge. TORO Krydderiet malt sort pepper er perfekt i marinader, til steking av fisk og kjøtt eller rett og slett som følgesvenn ved middagsbordet. Lett å like, lett å lage.

Spagettisaus original

TORO Spagettisaus er en favoritt til alt av pastaretter. Mildt krydret med god tomatsmak er den også et godt utgangspunkt for å lage din egen pastasaus – tilsett for eksempel litt limesaft, ferske urter og finhakket fennikel. Lett å like, lett å lage.

Sursild i biter

Marinert sildefilet i biter i en syrlig lake

Kanel malt

Kanel kommer fra eviggrønne trær som tilhører laurbærfamilien, og det er barken fra trærne som gir oss kanel. Kanel er et av de mest populære krydderne i Norge. Det er et viktig bakverkskrydder som vi kjenner fra en rekke kaker og hvetebakst, for eksempel eplekake og kanelboller. TORO Krydderiet Kanel er også en kjær følgesvenn til grøt – på havregrøt til frokost og risengrynsgrøt til jul. Lett å like, lett å lage.

Tomatsaus

TORO Tomatsaus er en grunnsaus som både passer som den er til pølser og annen kjøttmat, men også som en base for å lage din egen tomatbaserte saus. Tilsett litt fersk chili, timiam og oregano for en mer smaksrik saus. Lett å like, lett å lage. 

Idun Tomatketchup

Idun Tomatketchup er proppfull av tomater og helt uten konserveringsmidler. Idun bruker faktisk 2 kilo tomater til 1 kilo Tomatketchup. Det høye innholdet av solmodne tomater er hemmeligheten bak den friske, gode Tomatketchupsmaken og den unike konsistensen som gjør at Idun Tomatketchup ligger perfekt på pølsa. Hele Norges favoritt siden 1960.

Pepper sort hel

Sort pepper er umoden frukt fra pepperplanten som er grønn eller orange av farge når den høstes. Pepperen soltørkes frem til den har en jevn, sort farge. TORO Krydderiet hel sort pepper brukes i fårikål, i krafter og til sylting. Ellers er sort pepper det vanligste å ha i pepperkvernen og passer ypperlig til biff. Lett å like, lett å lage.

Parisienne fiskesaus til stekt fisk

TORO Parisienne fiskesaus er en mild og frisk saus som passer både til rød og hvit fisk. Passer spesielt godt til stekt fisk, fiskekaker og pasta. Erstatt melk med 1 dl crème fraîche for en friskere saus. Lett å like, lett å lage. 

Oksekraft paste

Pastøs oksekraft som er lett å dosere og justere. Perfekt som smaksbase og smakstilsetter til supper, sauser og gryter. Nå glutenfri og uten allergener.
Gir 70 liter ferdig kraft.