Rødkål hjemmelaget
Rødkål med stort kutt og frisk smak
Rødkål med stort kutt og frisk smak
Ferdigtoppet pizza med kjøttdeig, helgastronorm
Rødkål er et godt tilbehør, og gir farge til de tradisjonsrike norske matrettene. Prøv også rødkål kaldt til kalkunsteken eller smørbrødet!
TORO Sandefjordsmør er en tradisjonell norsk saus med smak av sitron og persille, og passer til både kokt og stekt fisk. Den er en selvfølge til laks, men smaker også nydelig til hvit fisk. Tilsett gjerne fersk persille og litt finrevet sitronskall. Lett å like, lett å lage.
Luftig og lettvint mousse
Lunsjkake med over 20 % grønnsaker. Ferdigstekt og robust produkt.
TORO Saus til stek er en klassisk brun saus til alt av stekt kjøtt. Prøv den til svin, lam, oksestek og kalkun, og hev smaken ved å tilsette litt av stekesjyen, solbærsaft eller fløte rett før servering. Lett å like, lett å lage.
Fløtepudding med vanilje
Hemmeligheten med Nora Hjemmelaget Rødkål er tilsetningen av solbærsaft. Smaken er fyldig og frisk.
Rå pizzabunn med saus